2777
2789
عنوان

اگر لاغری توی چهرتون تاثیر خیلی بد بزاره بازم رژیم میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رژیم گرفتم و همچنان ادامه میدم  از ۸۳ الان شدن ۷۲  هدفم ۶۸

عزیزم حلقه میزنی خوب بود یانه

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
خب فقط مثلا شیکمت رو  با پهلوهاتو لاغر کن نذار صورتت لاغر شه  با این پودرهایی که واسه چاق ...

نمیشه اصلا هرکاری هم کنی 

انگار اولین جا فقد اون صورت لامصب لاغر میشه

وای چقد تو منی 😐😐

😂😂عزیزم شروع کن 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
عزیزم حلقه میزنی خوب بود یانه

قبلا رژیم داشتم تا ۶۸ رفتم اپن موقع آره خوب بود کمرم باریک شده بود 

این سری نزدم زیاد 

ولی اره تاثیر داش

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
اگه به تدریج با زمان طولانی کم کنی هیچی نمیشه 

واقعا ؟مثلا اگر ماهی یک تا دو کیلو کم کنم چی؟ 

یا اگر برنامه باشگاه بگیرم و برم باشگاه چی ممکنه تاثیر داشته باشه؟

شروع کردم😂😂

افرین چند روزه من تازه امروز شد 5روز دعا کن ادامه بدم