2777
2789
عنوان

اگر لاغری توی چهرتون تاثیر خیلی بد بزاره بازم رژیم میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 44 پست
موفق باشی 😍

ممنوووونم...هدفم تا عید ۷۰ هست 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
ضرر نداشت؟

ببین عزیز من سری اول یه دوره ۵۰ روزه آلفا خوردم عوارض های خودشم داشت مثل بی خوابی چند روزه و سرخوشی و انرژی 

سری دوم که الان دارم میخورم قرص ایرانی گیاهی گرفتم که بشرط آزمایش بهم داد اصلا عوارض ندارم بیخوابی و اینا 

بنظرم این دومیه سالمه تا حالا هم ۵کیلو کم کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گور پدر همه همین همه منو ک با کلی بدبختی لاغر کرده بودم چاق کردن حالا باز با بذبختی دارم رژیم ...

منم مثل تو ۱۳کیلو با زحمت کم کردم برگشت⁦☹️⁩

انشالله به هیکل ایده آل خودت می‌رسی 😍⁦❤️⁩

قبلا رژیم داشتم تا ۶۸ رفتم اپن موقع آره خوب بود کمرم باریک شده بود  این سری نزدم زیاد  و ...

مننونم عزیزم منم حلقه دارم از دردش جرعت ندارم بزنم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
منم مثل تو ۱۳کیلو با زحمت کم کردم برگشت⁦☹️⁩ انشالله به هیکل ایده آل خودت می‌رسی 😍⁦❤️⁩

فداتم عزیزم اره خودمم 15تا کم کرده بودم حالا شدمه 96تا دیگه قشنگ بذبخت شدمه ممنونم عزیزم انشالله همچنین

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
افرین چند روزه من تازه امروز شد 5روز دعا کن ادامه بدم

عزیزم مطعمن باش اگه بخایی حتما میتونی 

من چهار روزه شروع کردم5کیلو کم کردم فعلا البته از اونا نیستم غذا نخورما نه اتفاقا از روی رژییم تغذییه دکتر ولی با ورزش زیاد تا العان کم کردم☺

ممنوووونم...هدفم تا عید ۷۰ هست 

انشالله عزیزم برا منم دعا بکن تازه 5روزه😁😁

عزیزم مطعمن باش اگه بخایی حتما میتونی  من چهار روزه شروع کردم5کیلو کم کردم فعلا البته از اونا ...

😍😍😍عزیزم شوخی نکن منم میخوام باهات ادامه بدم بیا یه جا گروه بزنیم یا یه تاپیک بزنیم هر روز به هم انرژی بدیم بهم بگو چیکار میکنی منم مثل تو زود کم بکنم

😍😍😍عزیزم شوخی نکن منم میخوام باهات ادامه بدم بیا یه جا گروه بزنیم یا یه تاپیک بزنیم هر روز به هم ...

حتما عزیزم روبیکا دارین اگه دارین ایدیتونو بدین تا پیامتون بدم رژییم رو میدمتون ورزشامم بهت میگم😘

حتما عزیزم روبیکا دارین اگه دارین ایدیتونو بدین تا پیامتون بدم رژییم رو میدمتون ورزشامم بهت میگم😘

اره عزیزم دارم

https://rubika.ir/joing/DIIIHDIH0WLEOQGHVKCHOJZPOFQEYFSE