سلام امیدوارم حالت خوب باشه
ببین رشته ی مدیریت امور بانکی با این عنوان در ایران تقریبا جزو رشته های نوپا محسوب میشه و یه رفیق داره به نام مدیریت امور گمرکی
ببین این رشته با این چشم انداز ایجاد شده که برای سیستم بانکداری کشور افراد خبره و جامع رو تربیت کنه
چون قبلا عموما کارمندای بانک ها رو از رشته ی حساب داری _ مدیریت مالی_مدیریت دولتی _ بازرگانی _ اقتصاد و... جذب میکردند حتی قبل تر با مدرک دیپلم!!!
ولی حدود چند سال پیش دانشکده ی امور اقتصاد و دارایی که وابسته به وزارت دارایی بود حدود سالای هفتاد ایجاد شد که افرادی که در این دانشکده تحصیل میکردن مستقیما جذب و استخدام میشدن در سازمان های این وزارتخانه مثل گمرک _ بیمه سازمان امور مالیاتی و بانک ها
و این رشته مدیریت امور بانکی و مدیریت امور گمرکی و مدیریت بیمه زاییده ی این دانشکده است
چند سال پیش حدود فک کنم سالای نود یا قبل تر درست یادم نیست این دانشکده ادغام شد با دانشگاه خوارزمی دلیلش هم این بود که دانشگاه خوارزمی دانشکده مدیریت و اقتصاد نداشت و شد زیرمجموعه ی دانشگاه خوارزمی.
تو دفترچه ی تجربی اگر دقت کنی فقط همین دانشگاه تا سال 1400 به صورت معتبر این رشته رو ارائه میکرده ولی از زمان ادغام بحث ستاره دار بودن این رشته ها در این دانشکده و جذب و استخدام بلافاصله لغو شد البته در کلام نه در عمل به این دلیل که اساتید این دانشکده عمدتا گردن کلفتای اقتصاد ایران معاون وزیر و.... بودن و خوب این رشته ها هم چون یک راست افراد مورد نیاز مثلا بانک یا گمرک رو فراهم میکنه اقبال بیشتری برای جذب و بازار کار در این دو زمینه داره البته این در صورتیه که بخش خصوصی رو فاکتور بگیریم و مدنظر استخدام دولتی باشه.
ببین در کل اسم مدیریت که میاد قبل از درس و دانشگاه باید خودمون رو ببینیم چون ملزومات اولیه چیزای دیگه ای هستن مثلا روابط عمومی بالا مثلا لینک زدن با افراد دارای موقعیت بالا مثلا تطبیق پذیری افراد با شرایط و اینها قبل از خوندن دروس مدیریت باید باشه تا اون درس جواب بده وگرنه کارمند بانکی که روابط عمومی بالا نداره نمیتونه سپرده جذب کنه و خوب..... کارمند بانکی که نتونه با مدیرای ارشد نشست و برخاست کنه چطوری میخواد به پست بالاتر ارتقا پیدا کنه؟!
خوب بگذریم ولی اگر علاقه داری با توجه به این وضعیت کنونی و زمانی که بخوای وارد بازار کار بشی حدود پنج شش سال دیگه چون اگه ارشد داشته باشی بهتره... و با توجه به کمبودی که درمناصب دولتی میبینیم ببین الان اگر دقت کنی میبینی که کشور با چه کمبود معلمی داره روبه رو میشه و این آزمون استخدامی با این ظرفیت های بالا اومده که معلم جذب کنن برای دو سه سال دیگه این اتفاق برای بانک ها ادارات شرکت های دولتی و... هم رخ میده چون این افراد که الان دارن در تمام ارگان ها بازنشست میشن جذب شده های استخدامی های به شدت زیاد سالا هفتاد تا هفتاد و پنجن که بعد جنگ بود و....
من پدر خودم با مدرک دیپلم شده کارمند اداره امور مالیاتی!!!!! اونم دیپلم تجربی 😂
ولی اگر به این رشته ها علاقه داری و دوس داری توش پیش بری مثلا با اینکه پشت باجه بشینی کار مردم رو راه بندازی و بگی بخندی باهاشون و.... برو البته امسال دفترچه انتخاب رشته یه دانشگاه دیگه هم این سه رشته رو اورده بود
دانشگاه تهران دانشکده تجارت و مالیه که پارسال تاسیس شد و سال 1401 اقدام به جذب دانشجو کرد
ولی ببین طیف دروس تقریبا با مدیریت مالی و حسابداری تقریبا مشترکه و دروس متفاوت هم داره اما اگه اهل این دغدغه ها نیستی و خوب دختری و محیط بانک.... بخوام بگم رشته ایه تضمینه شغلت و بلافاصله جذب میشی و درامد ثابت و اگر علاقه هم نداشته باشی واویلا است
من چون گفتی 18 سالته و دیدم حال پارسال منو داری وظیفم دونستم کمکت کنم من پسرم و نوزده سالمه پارسال کنکور دادم و 4800 منطقه 2 شدم متاسفانه نه درک درستی از رشته ها داشتم نه درک درستی از علایقم و موندم در حالی که راحت تعدی میاوردم و... اما تاپیکتو که دیدم در مورد این رشته جالب بود چون من خودمم خیلی اینجور زمینه های تحصیلی برام جالبه اقتصاد مدیریت تجارت بازرگانی و.... تا دلت بخواد واسشون ایده های ناب دارم ولی رشته های بهتری با تضمین بیشتر واست سراغ دارم
دانشگاه علامه طباطبایی یه رشته داره به نام مدیریت بیمه اکو. که دروس تخصصی به زبان انگلیسی تدریس میشه و مدیران ارشد شرکت های بیمه رو واسه ایران و ترکیه و پاکستان و ترکمنستان و... تربیت میکنه مصاحبه داره ولی تضمینه شغلیه اگه شغل واست مهمه... چندتا دیگه هم هست اینکه گفتی تک فرزندی در این حجم راهنمایی بی تاثیر نبود😂😂😂 ولی اگه خواستی بیشتر تبادل نظر کنیم چون تو هم تجربیات ارزشمندی داری بگو تا بریم تا ممنونم امیدوارم بدردت خورده باشه🌹🌹