2777
2789
نه حقیقت امسال نرفتم سالهای پیش خرید کردم مانتوهای شیکی داره.ازادشهر میتونید برید مانتو بلوط 

اینم گزینه ی خوبیه

اگه رفتین پارک ملت چهار راه ازادشهرم چسبیده ب همونجاس

مانتو بلوط خوبه

اما بقیه مانتو های ازادشهر خیلی مدرن.جلو باز و کوتاه و کتی ن

اگه محجبه پوش باشین خیلی مناسب نیستن.

در کل همون فردوسی بهترین گزینه س

کارای ایثار تقریبا همون کارای فردوسی ه یکم بی کیفیت تر

در واقع کیفیت بخوای بهترین کیفیتا توی خیابون راهنماییه.

مخصوصا. پارس و جلوس

ببین الان مثلا مانتو پارس دوتا شعبه ایثار داره ها

ولی من ب چشم دیدم ک کیفیت شعبه راهنمایی خیلی بهتره

و کارای کم کیفیت ترشو میبره ایثار

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارچه عاقبتی رو پیج اینستاش رو داشتم چادر مشکی ژاپنی نداشت  فرنو رو نوشتم حتما برم😁 اول بریم ...

حتما حتمااااا 

پیتزای جوجه زهفرونیشو سفارش بدین فوق محشره

اصلا ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی

فقط ۱ تایمی وسط روز تعطیله دقیق نمیدونم چ ساعتیه اونو حتما بپرسین

ولی ظهرا م بازه

رفتی فرنو دعام کن  

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
مفتح به فردوسی نزدیکه؟ 

اره نزدیکن

اینقد ک میشه پیاده رفت

بله ساکن مشهدم  

عه به به همشهری ه عزیز

خوشبختم  

پارچه عاقبتی رو پیج اینستاش رو داشتم چادر مشکی ژاپنی نداشت  فرنو رو نوشتم حتما برم😁 اول بریم ...

اگه زمانی ک مشهدی کار خاصی داشتی حتما بهم پیام بده خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم  

اینم گزینه ی خوبیه اگه رفتین پارک ملت چهار راه ازادشهرم چسبیده ب همونجاس مانتو بلوط خوبه اما بقیه ...

خب الان دلم خواست سفرمو دو سه روز بیشتر کنم همه مرکز خرید ها رو برم‌ خب😅

مرسی عزیز کاشان اومدی پیام بده خودم تور لیدرت بشم جبران کنم عزیز😉🌹

نشان و م نصب کن ک هرجا خواستین برین راحت برین و اذیت نشین

خب الان دلم خواست سفرمو دو سه روز بیشتر کنم همه مرکز خرید ها رو برم‌ خب😅 مرسی عزیز کاشان اومدی پیا ...

قربونت عزیزم

سلامت باشی

خلاصه هر کاری داشتی خبرم کن در خدمتم

راستی

ی امکانی هست تو حرم

ی بخشی ه اسمش کبوترانه س

نمیدونم الانم هست یا ن

ولی بچه ها رو میذاشتن اونجا از صبح بود تا غروب با بچه ها مربیا بازی میکردن و مراقبشون بودن

سوال کت از اطلاعت حرم ک هنوزم هس یا ن.و از چه سنی قبول میکنن اگه مناسبتون بود.بچه ها رو با خیال راحت بذارین و برین عشق و صفا

چشم‌ عزیزم‌، البته با ماشین خودمون نیومدیم

مسیر یابی برای پیاده م داره

عه به به همشهری ه عزیز خوشبختم    

ممنونم خوشبختم

اهل تبریز ساکن مشهد تبعیدی تهران

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم