یعنی دوستی ؟ یا نامزدی که خانواده ها در جریان باشن و تعهد پشتش باشه ؟
اینا رو که گفتم برای زن و شوهره نه برای نامزدی . برای نامزدی که یه مرد بهترین خودشو نمایش میده میدونی اگه یکم احساس میکنی که نمیتونی رفتارش رو تحمل کنی یکم تجدید نظر کن تو انتخابت . چون فردا که رفتید زیر یه سقف خود پنهان زندگی خودشو نشون میده صد برابر بدتر .از الان اونجا رو نگاه کن وصله تن خودتو انتخاب کن تو نمیتونی کسی رو تغییر بدی با همین آدم با همین خصوصیات باید شب و روز بگذرونی
من چندبار نامزد کردم آقام بیش از 20 جا خواستگاری رفت تا آخر وصله تن خودمون رو پیدا کردیم . آرامش آرامش محض فقط خنده و شوخی ومسخره بازی ازچلان نزدیک 11 ساله با دوتا بچه هنوز همونیم انگار نامزدی
اینا رو که گفتم برای زن و شوهره نه برای نامزدی . برای نامزدی که یه مرد بهترین خودشو نمایش میده میدو ...
اگه به حرفهام فکر کردی جواب سوال قبلتو بدم نه هیچ مردی از تعریف و تمجید مردانگی تووجودش خسته نمیشه و براش تکراری نمیشه .تو قوی هستی ممنونم ازت که مهربونیت .ممنونم ازت که مشکلات روحل میکنی ممنونم ازت که تلاش می زودتر بهم برسیم ممنونم ازت که آدرس های شهر و بازار روخوب بلدی و علاف نمیشیم ...... اینا مرد رو بار میاره که مطیع خواسته های تو باشه تو بشی تاج سرش
دلم گیر کرده.. ولی به قول شما اگه اذیتم کنه دیگه ارزش نداره
بیشتر فکر کن دلتو الان آزاد نزار تو کسی رو نمیتونی تغییر بدی و عوض کنی . اگه مشکلات زیاده و تو آرامش نداری بیخیال این رابطه سمی بشو . تو باید از الان تا آخر عمرت آرامش داشته باشی و شاد باشی . تو انتخابت به تناقضها دقت کن