2777
2789
عنوان

باردارم یه بنده خدایی جوابم بده

99 بازدید | 11 پست

بچه‌ها من ۱۱/۲۶ سونو بودم ۸ هفتم بود الان میخام برم سونوی ان‌تی من کی میشه ۱۲ هفتم به حساب خودم ۲۲ میتونم برم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت هفته و چندروز

میخاسته بزنه یه روز اون یکی بهش گفت نه بزن هشت هفته

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

اگه سنت بالای 35نیست و اینکه سابقه ی انواع مشکلات کروموزومی خانوادگی نداری یا تو بارداری های قبلیت سابقه ی ناهنجاری نداری ان تی تو دوازده هفته بهترین تایمه ولی اگه این شرایط و داشته باشی معمولا متخصصا باید تصمیم بگیرن واسه سل فری یا کارای دیگه

تو 24اسفند دوازده هفته تمامی میتونی ان تی بری

تو بهداشت هم پرونده باز کن کامل همه چیو بهت توضیح میدن 

اگه سنت بالای 35نیست و اینکه سابقه ی انواع مشکلات کروموزومی خانوادگی نداری یا تو بارداری های قبلیت س ...

نه خداراشکر مشکلی ندارم و بچه‌ی اولمه،سنمم ۲۲ هست

اگه سنت بالای 35نیست و اینکه سابقه ی انواع مشکلات کروموزومی خانوادگی نداری یا تو بارداری های قبلیت س ...

بعد این سونوی ۱۲ هفته حتما باید هفته دوازده دقیقا روزی که وارد ۱۲ هفته میشیم بریم یا یه روز این‌ور اون‌ور مشکلی نداره

نه خداراشکر مشکلی ندارم و بچه‌ی اولمه،سنمم ۲۲ هست

عزیزم توبهداشتم پرونده باز کن اونجا مثل مطب نیست هرسوالی داری و باحوصله بهت جواب میدن وچون پروندت هم دستشونه جواب اونا خیلی بهتر از نینی سایته 

عزیزم توبهداشتم پرونده باز کن اونجا مثل مطب نیست هرسوالی داری و باحوصله بهت جواب میدن وچون پروندت هم ...

پیش دکتر پرونده دارم یعنی بهداشتم برم پرونده باز کنم

بعد این سونوی ۱۲ هفته حتما باید هفته دوازده دقیقا روزی که وارد ۱۲ هفته میشیم بریم یا یه روز این‌ور ا ...

نه دقیقا یه روز نیست یه بازه ی زمانی داره از یازده هفته تمام  تا سیزده هفته، ولی واسه اینکه مطمین باشیم سن حاملگی درست حساب شده همون وسطا میرن تا زود یا دیر نباشه دوازده هفته بهترین تایمه از این نظر

پیش دکتر پرونده دارم یعنی بهداشتم برم پرونده باز کنم

ببین بهداشت رایگان وزن وفشار ومراقبتت و انجام میده جواب سوالاتت و هم میده حالا شماه م که متخصص میری چه بعتر با نظر متخصصت کارات و انجام بده زیر نظر بهداشت هم باش که هرسوالی داری جواب بدن

نه دقیقا یه روز نیست یه بازه ی زمانی داره از یازده هفته تمام  تا سیزده هفته، ولی واسه اینکه مطم ...

ممنونم