2777
2789
عنوان

بیاین ی چیز خوب یادتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شاید هدفشون دلداری  دادن طرف هست. مگه تعریف  کردن از بچه و شوهرشون که طرف بخواد غصه دا ...

خب اخه لحن بعضیا خیلی آزار دهنده اس

مثلا میتونن بگن ببین زندگی متاهلی خیلی خوب نیست خوب فکراتو بکن یا اینجور حرفا ولی اینکه بیای کامنت بزاری تو ازدواج برات ن.ر.ی.د.ن واقعا زشته خیلی حرف ناجوریه خدایی

یه جوری حرف میزنن ادم معذب میشه

والا انگار نمیدونن با کجاشون.می.ری.نن اگه جای قشنگی بود از پیشونی مون در میومد که همه ببینن 

اه اصلا خیلی بی فرهنگ شدن حالا نمیگم خودم خوبما ولی بازم تلاش میکنم ادم بهتری باشم ولی بعضیا نه اصلا

.

سلام خب اولین پیام من بعد مدتها به عنوان یه تماشاچی.

من مدت هاس به عنوان یه بیننده فقط تماشا میکنم و حیرت میکنم از رفتار و پستای عجیب خیلی ها .به دلیل مقاله دانشگاهی مجبور به چک کردن همچین سایتایی شدم و واقعا حیرت اوره بعضی از رفتارها .درسته بستر‌مجازی هست ولی یه سری رفتارها واقعی هستن به نظرم تو مثه من‌خیلی اذیتی از یه سری واکنش ها البته ک تو در قبال خودت داری میگی ولی من دارم ولی تر میبینم .زیاد توجه نکن گیسو جان 

چجار کنیم برا اینکه کوکو نکنیم خودمون اومدیم بخونیم 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
گیسو راجب این‌موضوع سوال دارم فک میکنم‌تو جز افراد ناراضی هستی خیلی برام رفتارای اینجا جالبه میتونیم ...

سلام امید فکر کنم منم بتونم بهت کمک کنم درخواستم رو قبول کن😊

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864