2777
2789
عنوان

به ارایشگرا برنخوره ها ولی بیشترشون بی وجدانن

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 94 پست
حالا اونا که مواد خوب میزارن که حلال شون وای به اونا که مواد اشغالی میزارن پول مواد خوب و میگیرن&nbs ...

اره تابستون رفتم رنگ کنم گفتم پیازی بزار برام خداشاهده به تنها رنگی که شبیه نبود پیازی بود 

تازه موهام یه جوری گره خورد که بیشترشو قیچی کرد ارایشگره 

منم الان شونزده ساله دارم رنگ میکنم اصلا تا حالا نبوده بگم رنگ مومو دوست داشتم همیشه از روی ناچاری ب ...

من رفتم برای اصلاح ابرو که دیگه واقعا چیز پیچیده ای نیست،آرایشگر خودم نبود و مجبور شدم برم جای دیگه

عکس ابروهای همیشگیمو بهش نشون دادم گفتم اینجوری بردار.فقط موندم چجوری تونست اون افتضاح رو روی ابروی من پیاده کنه

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالاخرا توهر کاری استسنا هست دیگ عزیزم حتی دکتری داریم خداا تومن پول ویزیت میگیره اماهیچی حالیش نیس ...

صدردصد همینه که شما میگید 

ولی به خدا طرف خودش میدونه چه گلی کاشته پس یه کم انصاف داشته باشه 

اره بخدا از مدرسه اومده دوستاش موهاشونو رنگ کردن یه چند نفر گیر داده بود پایین موهامو رنگ کن کلی باه ...

واس موهای دخترنم پروتئن تراپی انجام بده هم موهاشو نرم میکنه هم صافی میده نه در خدکراتین ولی سالم تره

پروتیین a بگیر میلی ۱۵۰۰ اینابود قبلا الن نمیدونم ولی ارزونه

توگوگل بزن روس پروتیین تراپی مسترکراتین برات میاره خودت اتجام بده البته زحمت داره ولی اگ هزینش سنگینه میتونی اتجام بدی

امیدوارم به کارت بیاد❤

اره تابستون رفتم رنگ کنم گفتم پیازی بزار برام خداشاهده به تنها رنگی که شبیه نبود پیازی بود  تا ...

😂😂😂میفهمم منم رفتم گفتم دودی برام در بیار زرد در آورد بعد هم گفت موهات به پایه نرسید اومدم رفتم یه شامپو بنفش خریدم ضد زردی زدم به موهام 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بالاخرا توهر کاری استسنا هست دیگ عزیزم حتی دکتری داریم خداا تومن پول ویزیت میگیره اماهیچی حالیش نیس ...

آره خب توی همه ی مشاغل هست ولی الآن چون تاپیک آرایشگری هست من گفتم.کاش حداقل وقتی خراب میکنن یه کم با انصاف برخورد کنن و یه جوری جبرانش کنن

همینکه کار میکنین خودش ارزشمنده عزیزم💚کسبتون پر روزی،تنتون سلامت

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
منم همبن طور الکی هم میگن وای عزیزم چقدر بهت میاد این که آدم احمق فرض می‌کنند زورم میگیره 

دقیقا به منم میگن بعد میام خونه شوهرم میگه این که همون همیشگیه 

صدردصد همینه که شما میگید  ولی به خدا طرف خودش میدونه چه گلی کاشته پس یه کم انصاف داشته ...

اره کسی که کارش خراب میکنه رو نمیگم میگم استسنا کلا همجاهست ولی کلاکار خیلی زحمت داریه خیلی

آرایشگرا فک کردن دکترای مملکتن😐

لباس دکتر هم میپوشن جاریم آرایشگر مادر شوهرم همش مسخره اش می‌کرد میگفت خانم دکتر رفت مطب 🤣🤣

دقیقا به منم میگن بعد میام خونه شوهرم میگه این که همون همیشگیه

😅😅😅چیکار کنیم ساده هستیم دیگه نه همون جادباید سر صدا کنیم 

😂😂😂میفهمم منم رفتم گفتم دودی برام در بیار زرد در آورد بعد هم گفت موهات به پایه نرسید اومدم رفتم ی ...

اره بعد ارایشگره من همش میگفت وووای تقصیر این نرم کننده شد معلوم نیست چی توش ریختن موهات بهم چسپید جوری موهام چسپیده بود به هم به جان بچم باز نمیشد بیشتر قسمتاشو قیچی کرد برام یعنی هیلی زشت بود اونجا گریه کنم وگرنه داشتم دق میکردم 

تازه الان دم عیده بیشتر افتضاح به بار میارن

حالا این ماه پیش بود،یه کاری کرده کلی تقویت ابرو خریدم که درست شه از شانس ابروهام هم در نمیاد😅