2777
2789
عنوان

به ارایشگرا برنخوره ها ولی بیشترشون بی وجدانن

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 94 پست

دخترای امروزی زورمون بهشون نمی رسه باور کنید من رفتم آرایشگاه دخترم ۴ساله شه گیرداده بود رنگ میخوام فک کنید از بس گریه شد با تافت و اکلیل رو موهاش،زدیم تا ول‌کن شد دخترم برده بودم موهاش رو کوتاه کنه،می دید خانم ها رنگ میزارن اینم دلش خواس،آرایشگرخداخیرش بده فکری کرد گفت تنها راهش اکلیل که ضرری براش نداره

👌هیچ بوسه ای جای زخم زبان را خوب نمی کند!پس مراقب گفتارتان باشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشون اگه چیزی گفت واسه دلسوزی گفت وگرنه شما همین الان ببر موهای بچتو کراتین کن ب حال ما ک فرق ...

ببین مثل غدم بیاد نظر بده نظرشم محترمه 

دقیقا مثله شما واقعا به اینش فکر نکرده بودم خق با شماست 

ولی ایشون همون کامنت اول میگه بی عقلی 

دخترای امروزی زورمون بهشون نمی رسه باور کنید من رفتم آرایشگاه دخترم ۴ساله شه گیرداده بود رنگ میخوام ...

اره بخدا از مدرسه اومده دوستاش موهاشونو رنگ کردن یه چند نفر گیر داده بود پایین موهامو رنگ کن کلی باهاش خرف زدم تا کوتاه اومد

اره بخدااا شب نفس ادم بالا نمیاد بعد میگن نه زیادا توفع دارن ارایشگر بدبخت مفت مجانی کارکنه براشون ...

برای من اصلا هزینه ش مهم نیست چون واقعا درک میکنم که زحمت داره

ولی یه عده شون فقطططط خراب کاری میکنی حتی اونایی که خیلی ادعا دارن و مشهور شدن

امروز یه خانم عکس موهای رنگ شده ش رو گذاشت آرایشگر دو تومن گرفته بود موهاشو داغون کرده بود

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
ببین مثل غدم بیاد نظر بده نظرشم محترمه  دقیقا مثله شما واقعا به اینش فکر نکرده بودم خق با شماس ...

من متوجه هستم بچه ها وقتی چیزی بخوان دیگه ول کن نیستن ولی شما جدی برخورد کن کوتاه نیا تا حساب کار دستش بیاد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره بخدااا شب نفس ادم بالا نمیاد بعد میگن نه زیادا توفع دارن ارایشگر بدبخت مفت مجانی کارکنه براشون ...

همه جا همینه کسی هم نگفته حق دست نگیره مفت کار کنه ولی خدایی بی وجدانن بیشترشون 

بهترین ارایشگاه به خداوندی خدا بالا شهر رفتم یه اسم و رسمی داره که نگو به قران تمام موهام سوخت دوبار موهامو دکلره کرد کف سرم سوخت اخرم نتونست رنک مورد نظرمو دربیاره منکه نشون داده بودم بهش میتونست بگه نمیتونم 

ولی از خیر پولش نتونست بگذره

همه جا همینه کسی هم نگفته حق دست نگیره مفت کار کنه ولی خدایی بی وجدانن بیشترشون  بهترین ارایشگ ...

حالا اونا که مواد خوب میزارن که حلال شون وای به اونا که مواد اشغالی میزارن پول مواد خوب و میگیرن 

برای من اصلا هزینه ش مهم نیست چون واقعا درک میکنم که زحمت داره ولی یه عده شون فقطططط خراب کاری م ...

منم الان شونزده ساله دارم رنگ میکنم اصلا تا حالا نبوده بگم رنگ مومو دوست داشتم همیشه از روی ناچاری بیرون اومدم از ارایشگاه

برای من اصلا هزینه ش مهم نیست چون واقعا درک میکنم که زحمت داره ولی یه عده شون فقطططط خراب کاری م ...

بالاخرا توهر کاری استسنا هست دیگ عزیزم

حتی دکتری داریم خداا تومن پول ویزیت میگیره اماهیچی حالیش نیست

توهمه شغل هاهم خوب هس هم بد

اما همه زوم سدن رو ارایشگر بدبخت

چرا چون درس نخونده برااین رسته

بخدا یه دوره واس اپدیت کم کم یاید ۱۵تومن ۲۰تومن هزینه کنی وای ی ورگشاپ ی روزه

اون زحمت و گردن درد و پادردش بماااند درصد سالن بماند

منم الان شونزده ساله دارم رنگ میکنم اصلا تا حالا نبوده بگم رنگ مومو دوست داشتم همیشه از روی ناچاری ب ...

منم همبن طور الکی هم میگن وای عزیزم چقدر بهت میاد این که آدم احمق فرض می‌کنند زورم میگیره 

همه جا همینه کسی هم نگفته حق دست نگیره مفت کار کنه ولی خدایی بی وجدانن بیشترشون  بهترین ارایشگ ...

بالاخرا توهر کاری استسنا هست دیگ عزیزم

حتی دکتری داریم خداا تومن پول ویزیت میگیره اماهیچی حالیش نیست

توهمه شغل هاهم خوب هس هم بد

اما همه زوم سدن رو ارایشگر بدبخت

چرا چون درس نخونده برااین رسته

بخدا یه دوره واس اپدیت کم کم یاید ۱۵تومن ۲۰تومن هزینه کنی وای ی ورگشاپ ی روزه

اون زحمت و گردن درد و پادردش بماااند درصد سالن بماند