2777
2789
عنوان

به ارایشگرا برنخوره ها ولی بیشترشون بی وجدانن

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 94 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰تومن مواد خب  ۸۰۰م دستمزد؟؟؟ زیاد نیست؟

شما از آرایشگاه بپرس فقط دستمزد چقدر میگیره؟

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
   خدا شفات نده یکم بخندیم  میشه سرت تو کار خودت باشه

ولی شما رو انشالله شفا بده

یا کاش به اون بچه یه مادر عاقل میداد....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کتری ب آرایشگر ک اتفاقا قیمتش خوبه ندارم‌از شما میپرسم اسی چرا میخای بچه ب این کوچیکی زو کراتین کنی؟ ...

۱۲سال کوچیکه واقعا؟؟

بخدا همسایمون بچه ش خیلی کوچلوتر بود کراتین کرده بود وقتی موهاشو دوست نداره چیکار کنم 

۱۲سال کوچیکه واقعا؟؟ بخدا همسایمون بچه ش خیلی کوچلوتر بود کراتین کرده بود وقتی موهاشو دوست نداره چی ...

من کاری ب سن نداره ولی مگه کراتین برای تقویت موهای سوخته و اینا نیست؟اینا چرا میگن ضرر داره؟

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲
مگه میگن؟؟  الان انقد بند و تبصره میاره

هزینه پروتئین نگرفتی اونم۷۰درصد صافی داره هزینش کمتره

بعضیاتون دیگه شور هر چیو دراوردین موهای بچه رو میخوای کراتین کنی ؟! مادر نمونه ای شما ؟!

الان خورده میشی😂😂😂🤭

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈