2777
2789
عنوان

+تمکین کدوم خانومی مامور اورده خونش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 53 پست
جلل خالق واسه رابطه ام مامور میارن

آقایون میرن ب راحتی درخواست عدم‌تمکین میدن، ولی وقتی یه خانم ناراضی باشه هیچ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میرن مامور میارن برای عدم تمکین و زنو مجبور می کنن بیاد خونش

خاک توسرم مثلا حقوق میخونم نمیدونستم اره از مامانم پرسیدم اینو گفت 

من فک کردم واسه رابطه جنسی تمکین ینی کامل کردن:/ منظور گرفتم

وقتی اومد خونه دعوا راه بنداز بزن ۱۱۰ بیان صورت جلسه کنن بگو تهدید میکنه و امنیت جانی ندارم و میترسم

صورت جلسه شه اقدام کنند باید ثابت کنه در غیر این صورت یه هزینه ریز باید پرداخت کنه دادسرا

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
نفهمیدم چیشد چرا شوهرت مامور میاره یکی توصیح بده 

اجازه زن دسته شوهره

مثلا من برم خونه مامانم(چون زندگیمون مشکل دار هس)همسرم زنگ میزنه مامور میگ تمکبن نکرد خونش نیس....

این کارو منم میتونم بکنم ولی نمیدونم نتیجش چی میشه.

به خاطر مشکلاتی که داشتیم...تمکین زد منم اومدم...نمیدونم..لاید دوسم نداره

الآن باید یه کاری کنی نتونه تمکین بزنه وقتی خونه هست دعوا کن بزن مامور بیاد صورت جلسه 

دانش آموخته طب سنتی🥰

الان اختلافات حل شده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫