2777
2789
عنوان

مهمون بدون دعوت

711 بازدید | 36 پست

سلام 

من برای دخترم تولد دارم میگیرم برای جمعه.

فقط دوتا خاله هام با مادرم و مادرشوهرم اینارودعوت گرفتم 

حقیقتش روم نشد دخترخاله و پسرخاله امو دعوت کنم چون گفتم میگن بخاطر کادوعه‌و‌بودجه ام هم نمیرسید .

برای این چندنفر کارت کوچولو چاپ کردم و دعوتشون گرفتم با کارت برای تولد و شام.

امروز خاله ام زنگ زده به مادرم و گفته شما پسر دخترای منم دعوت کرده بودین؟

من اونارم دعوت کردم 

۱۰نفر به مهمونام اضافه شد 

من کیکمو سفارش دادم 

همه چیزم به تعداد بود 

الان خیلی بهم ریختم خیلی 

چون همه پولمونم‌برای کادو خرید عید و‌پذیرایی خرج کردیم‌

کسی هم درکم‌نمیکنه تو این شرایط 

مامانم میگه فکر کن‌توهم مثل کسی هستی که مهمون زیاد دعوت میکنه(منظورمون‌اون‌فامیلمونه که قراره برا تولد دخترش مهمون زیاد دعوت بگیره)

از اونور اون یکی خالم میگه اون خالت توقع داشته اونارو دعوت کنی تو نکردی‌

و من این وسط موندم 

خیلی ناراحتم یکم دلداریم بدین

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر همین چیزاس که من تولد نمیگیرم بر ای بچم .

چون  خودشونو دعوت کنم بچه هاشونم میارن .

خودمون میگیریم تموم ..ناراحت هم میشن ‌ اما چاره نیست .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چه خاله بی ملاحظه ای

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

چرا عاقل کند کاری ک باز اید پشیمانی تو این گرونیا کی میره واسه تولد کارت چاپ کنه با این تشریفاتی تو انجام دادی  اونا ب عقلشونم نمیرسه ک واسه ده نفر دیگ بودجه نداری یا نگیر یا میگیری همه بگو بیان 

تواین زمونه بدون دعوت نمیشه جایی رفت

من اگه میخواستم دعوتشون کنم کارت میدادم 

خالم خودش برداشته دعوت کرده به مامانم گفته اونارم دعوت کردین ؟من اونارم گفتم 

این وسط مامانم به من حق نمیده 

میگه مهمونه‌دیگه چی میشه مگه پول کیکشو میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

گوشتهات کوچکتر کن نهایتن یکی دو مرغ بخر اضافه کن جوجه درست و برنج یک کیلو اضاف کن برش کیک کوچکتر بزن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

چرا عاقل کند کاری ک باز اید پشیمانی تو این گرونیا کی میره واسه تولد کارت چاپ کنه با این تشریفاتی تو ...

کارت کوچیک چاپ کردم بخاطر عکسش 

چون میدونستم براشون عزیزه گفتم عکسشو نگه میدارن 

دیگه نمیدونستم که اینطوری میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.