2777
2789
عنوان

مهمون بدون دعوت

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 36 پست
دیگه خوش بگزره 😂 این اتفاقا پیش میاد متاسفانه  به فـال نیک بگیر ،دلشون خاسته بیان تولد  ...

چیبگم والا💔ابروم‌جلو شوهرم رفت

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
کوبیده شام عروسیه سالاد الویه ای سالاد ماکارونی چیزی بزن شما میگی بقیه خاله ها ناراحت میشن پس جریان ...

نه ببین‌دوتا خاله دارم 

یه خالم پسر دختراشو (بزرگن )با نوه هاش دعوت کرده اینجوریه داستان

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کیک کوچیک  مونده بگیر سفت کپک زده ۱۰ نفر جدید امدن ازون کیک بده بهشون بگو مهمون ناخونده دیگ همین خنده هم بکن   تا اینا باشن دیگ نیان بدون دعوت من خانواد شوهرم اینجوری کنن اصلا درو از رو هیشکدوم وا نمیکنم🤣

اخه اولین سالشه  دلم نمیخواست زیاد جشن بزرگی بگیرم  گفتم فقط خاله هامو میگم با مامانم ای ...

منم اولین سال تولددخترم فقط عمه ش بوداونم یهویی اومد به نظرم یه تولدکوچیک خانوادگی که دل بچه شادبشه کافیه باپدرومادرخودت و شوهرت، هرسال بگیری باچندتاعکس وفیلم یادگاری،چون فامیل زیاده کی رودعوت کنی کی بمونه بعدناراحت بشن

بنظرم وابسی خانواده خودتو شوهرتو دعوت کنی 

چه لزومیه خاله رو بگی  ک اون یکی خاله گله کنه یا مادرشوهرت بگی خاله ها خودشو گفته خواهر منو نگفته 

تا بچه کوچیکه بنظرم جشن خانوادگی بگیر بعد بزرگ‌تر شد با دوستاش و هم کلاسی ها 

مامانت بفکر شلوغی جشن تولد بچه ی شماس یا جیبتون؟؟؟

یارب نظر تو برنگردد
نه ببین‌دوتا خاله دارم  یه خالم پسر دختراشو (بزرگن )با نوه هاش دعوت کرده اینجوریه داستان

آها 

خب دیگه کاریه که شده تولد دخترتو به خودت زهر نکن خوش بگذرون هرکی هم هر ادایی اومد به کتفت بگیر