2777
2789
الهی آمین  یه بغضی منو گرفته که نگووو همش اشکام سرازیر ه

دلت گرفته خدا دعاتو مستجاب میکنه میشه برای من دعا کنی بچم سالم باشه و پسر یه دختر دارم خیلی دلم میخواد دومی پسر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تنت سالمه دغدغه فکری مهمتری جز پول نداری خدا رو صدهزار مرتبه شکر کن

خیلیا پولم دارن ولی دل و دماغ و انگیزه خرید ندارن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم اگه لباس‌های سال قبلت تمیزه همونا رو بپوش من امسال بعضی چیزا رو نگرفتم چون تمیز بودن پولم بود ...

بهتر نیست به جای فروش موهاش کار کنه 

انشالله خدابهتون رزق وروزی حلال بده استارتر

بهتر نیست به جای فروش موهاش کار کنه  انشالله خدابهتون رزق وروزی حلال بده استارتر

یعنی میخواید بگید پولی که از طریق فروش مو به دست میاد حلال نیست؟

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

خداشفا بده ان شاءالله زود خوب بشه شب عید تو خونه باشین

ممنون عزیزم.انشالله

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

اسی جان ناراحت نباش تنهانیستی ماهم امسال خریدعید نداریم چون شوهرم دیسک کمر عمل کرده استراحته منم برسم قسط بدمو خرج خونه بدم و شوهرمو ببریم فیزیوتراپی هنر کردم.

خواهرم میگه پول بزنم برات برو خرید میگم ول کنا برا خودم قرض درست کنم

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
هی خواهر ما که چند سال رنگ خرید ندیدیم انشاءالله همه زندگیاشون پر از روزی و برکت باشه مارو که خدا خی ...

الان خیلی هامون تو این شرایط هستیم واقعا سخته اما چرا افسردگی اقوام شوهر من خدا رو شکر ثروتمند هستن وهمیشه به خرید هر وقت اونا رو میبینم به جای غصه میگم خدایا شکرت از سلامتی که به خانوادم دادی و مجبور نیستم تو این شرایط هزینه دارو و درمان بدم.الان هم میگم خدایا شکرت که اگر پول ندادی سلامتی دادی.الهی خدا به همه اول سلامتی و بعد جیب پر پول و دل خوش بده

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
دقیقا من این بلیز تک رو واسه دخترم گرفتم ۴۰۰

الهی عسیسسسم😍چه شیرینه و بهش میاد

من خودم خیاطی بلدم

از پارچه هایی که سالای قبل خریده بودیم واسه خودم مامانم لباس دوختم. 

پارچه های جدید قشنگ زیاد اومده ولی حقیقتا نتونستیم بخریم

کیف و کفشم مامانم خیلی اصرار کرد بخرم ولی واقعا دلم نیومد با این قیمتا

حالا یه عیده دیگه مگه چخبره؟؟ 

تازه رفت و آمدا هم به نسبت قبل خیلی کمتر شده

بهتر نیست به جای فروش موهاش کار کنه  انشالله خدابهتون رزق وروزی حلال بده استارتر

کآر که صد در صد بهتره ولی الان تو چن روز به عید چکار میتونه بکنه با فروش موهاش لااقل میتونه پولشو به یه زخمی بزنه تا بعد عید انشالله کار پیدا کنه بعدشم فروش مو که اشکالی نداره موهایم احیا میشه دوباره یه پولی هم گیرش میاد 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
الان خیلی هامون تو این شرایط هستیم واقعا سخته اما چرا افسردگی اقوام شوهر من خدا رو شکر ثروتمند هستن ...

درست میگید هیچوقت ناشکر سلامتی و خانواده خوبی که دارم نبودم ولی خب یه جاهایی بدجور احساس خفگی داریم از وضع خراب مالی یه جاهایی یه فشارایی میاد بهمون که قابل توصیف نیست بخوام براتون بگم ، خدا قربونش برم میبین ما به همین چیزا راضیم و میگیم همون که سلامتی داریم بسمون شکر، میگه خوبه دیگه پس این بنده من چیزی نمیخواد دیگه به همین چیزا قانع ولش کن ما که کم اوردیم خواهر دیگه فقط میشینیم نگاه میکنیم ببینیم چی قرار برامون پیش بیاد هرچی دعا و توکل و توسل و ..... که بگیم انجام دادیم ولی وقتی نخواد یعنی نمیخواد دیگه چی بگم ....