هی خواهر ما که چند سال رنگ خرید ندیدیم انشاءالله همه زندگیاشون پر از روزی و برکت باشه مارو که خدا خیلی وقت فراموش کرده اولین فرصتی که پول دستمون بیاد باید بریم افسردگیمونو اول درمان کنیم بابت زجرای و ناله هایی که این چند ساله کشیدیمو خدا نمیبینه و ما هم روز به روز افسرده تر و داغونتر شدیم😒
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون مهربونم الهی که شما هم حاجت روا بشین براتون صلوات فرستادم
ممنونم😍😍
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
عزیزم اگه لباسهای سال قبلت تمیزه همونا رو بپوش من امسال بعضی چیزا رو نگرفتم چون تمیز بودن پولم بود ولی حیفم اومد اگه موهای بلندی داری بعضی مراکز موها رو به قیمت خوب میخرن ناامیدی بده به خودت حس خوب بده
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
اگر هم سر کار نمیری خودت حتما تو سال جدید یه درآمد دست و پا کن برای خودت
اوصاع سخته واقعا
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊