2777
2789

سلام عزیزای دلم خیلی ناراحتم باز گواهی نامه امتحان شهری

پارک دوبل رد شدم😔

خونه هم همه بهم تیکه میندازن تو از پسش برنمیای این حرفا

دیگه موند بعد عید برم وقت بگیرم

اصلن خیلی دلسرد شدم 

الان سومین بارم بود رد شدم اینم بگم سریه قبل برام کلاس ننوشته بود و خودمم چون همسرم دم عید کارشون زیاد اصلن تمرین نداشتم  😭

الانم موند واسه بعد عید برام کلاس هم ننوشته ولی خودم بعد عید کلاس بر میدارم ولی میترسم باز رد بشم ادم تا چند بار میتونه رد بشه  واقعن حس بدی دارم 😭

🌷خدایا شکرت🌷

بگو الکی تیکه نندازید ‌

مورهای زیادی دیدم بار ۱۸ و ۲۰  قبول شدن .

اینقدر بدم میاد از این خانواده ها که تیکه میندازن اح اح 

انگار خودشون علامه دهر هستن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جمعه با خواهرم یک ساعتی تمرین کردم ،شنبه هم دو ساعتی با مربی یکشنبه یه ضرب قبول شدم

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
من جمعه با خواهرم یک ساعتی تمرین کردم ،شنبه هم دو ساعتی با مربی یکشنبه یه ضرب قبول شدم

چقدر امید دادید 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

کلاس ازاد بگیر با مربی ک کلاچ ترمز زیر پای خودش نداشته باشه

پارک دوبلم قلق داره دیگه تمرین کن درست میشه 

فقط نباید جلو سرهنگ استرس بگیری ک ردت میکنه

همسایمون با ماشین شخصیش اموزش میده خخ اگه اینجا بودی شمارش میدادم بهت

من از۱۲جلسه رانندگی شهر۲تاش روگذاشتم دوروزقبل امتحان بایک آقای مسن هم بودرفتم تمرین کردم فرداش قبول شدم .حتما کلاس بردار حتی اگرننوشته هزینه اش رومیدی پارک دوبل تمرین کن

فقط میتونم بهت بگم اگه خاله ی من با اون رانندگی افتضاح که صاف هم نمیره قبول شد مطمئن باش تو هم قبولی😂😂😂😍😍😍بهت تضمین میدم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
بگو الکی تیکه نندازید ‌ مورهای زیادی دیدم بار ۱۸ و ۲۰  قبول شدن . اینقدر بدم میاد از این ...

همسرمم همش مسخره میکنه اخه از اول زیاد راضی نبود برم 

یکم تشویق نمیکنه همش میگه میخوای چیکار 

میخوام رانندگی کنممم عجباا انگار نمیدونه میخوام چیکار🥺😬

🌷خدایا شکرت🌷

وقتی تمرین نکردی چه انتظاری داری از خودت؟ تازه تا بعد عید باز یادت میره تو عید کنار شوهرت رانندگی کن. بعد عیدم دو جلسه بگیر حداقل، با یه مربی مرد بگیر. بپرس کدوم مربی خوبه با اون بگیر. خانوما جبهه نگیرین خواهشا من تو چند تا آموزشگاه پرسیدم بهترین مربی هاشون آقا بود