2777
2789

بله من

روغن و نمک که کاملا ارگانیک و طبیعی میخورم که مهم ترین چیزها هستن تو تغذیه

تا حد زیادی هم سالم خوری دارم

الحمدلله با وجود رحم سرد ماه دوم باردار شدم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ها بین ساعت ۷ تا ۸ حتما برو نیم ساعت پیاده روی 

گرم کردن و ماساژ زیر شکم با روغن سیاهدانه و بادکش زیر شکم

بین سبزی ها شاهی فعال کننده تخمدان هست زیاد بخور 

مواد بازاری کمتر بخور ، روغنتو حتما عوض کن روغن زیتون بی بو یا کنجد بگیر  

من انجام دادم دوساله خیلی موثره هورمونام متعادل شدن.اعصاب و اخلاقم درست شد.خوابم تغذیم.۴۰ کیلو هم کردم.الانم باردارم قسمت بادامش خوابش تحرکش تغذیه ش مکملاش.خیلی تاثیرش خوب بود واسه من .من زیر نظر فلورا تاجیکی انجام دادم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

🚫 گروهی جامع و کامل طب سنتی مختص به مسائل زنان🚫 

🌱تدریس ها و پک ها کاملا رایگان و صلواتی

✅تدریس کامل زایمان طبیعی آسان با طب سنتی 

✅ تدریس کامل گرم کردن رحم 

✅تدریس کامل و جامع و ریشه آیی 

درمان بی میلی جنسی و راهکار های واقعی 

✅پک لاغری کاملا اصولی و مطابق با اصول مشاورین تغذیه و حداقل لاغری ۴ کیلو در ماه 

✅پک درمان کامل زود انزالی آقایان 

✅راهکار کامل درمان تقویت اسپرم مردان 

✅راهکار کامل درمان عفونت های رحمی

✅درمان کامل پلی کیستیک و تنبلی تخمدان 

✅ پک مخصوص مراقبت های بارداری 

❤️خیلی ها تو گروه ما با رعایت تدریس هامون باردار شدن 😌حتی بعد ۱۳ سال ! 

باور نمیکنی ؟! خوب بیا خودت گزارش هارو بخون 😌☺️❤️😍

🌿و کلی تدریس های ناب دیگه که جایی رایگان پیدا نمیکنی❤️😍

⛔️انتشار لینک در گروه ها و کانال حرام است 

و دین شرعی دارد👇❌❌❌❌❌❌ 

https://eitaa.com/joinchat/1357185195Cde98a913f0

بله من روغن و نمک که کاملا ارگانیک و طبیعی میخورم که مهم ترین چیزها هستن تو تغذیه تا حد زیادی هم س ...

یعنی چی روغن و نمک طبیعی !؟ مارک خاصیه میشه بیشتر تووضیح بدی گلم

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
چه کارا انجام دادین.قرص‌ خواصی هم خوردین؟

دوماه آخر فقط قرص آگنوگل خوردم که ماه دومش دیگه باردار شدم.خرما انجیر بادام درختی جوانه امگا ۳ ویتامین e همینا رو خوردم .البته من تحرکمم بالا بود روزی دو سه ساعت پیاده روی داشتم .خوابم که درست کردم شب زود بخوابم قبل ۸ صبحانه بخورم.همینا دیگه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
یعنی چی روغن و نمک طبیعی !؟ مارک خاصیه میشه بیشتر تووضیح بدی گلم

نمک دریا

روغن هم ارده کنجد و شحم گاو و روغن حیوانی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟