2777
2789
عنوان

چجوری واسه کنکور بخونم؟

543 بازدید | 15 پست

کلاس کنکور ثبت نام نکردم میخوام تو خونه کار کنم . همه همکلاسیام شروع کردن به تست زدن ولی من هنوز شروع نکردم🤦‍♀️  

چجوری تو خونه تستای درصدی بزنم ؟ از تجربیاتتون تو کنکور میشه بگین🥺❤

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

یازدهمی

محکومیم به امید مجبوریم به آرزو :)                                        اگه میبینی جوابتو نمیدم فک نکن حق با توعه نه جانم!فقط سیم کارت دیگه ای ندارم  #سومین_کاربری_badgirl_سابق           عاشقِ قلبِ مشکی🖤

حال ندارم تایپ کنم😪

یه تاپیک دارم به نام تجربیات یک کنکوری سابق

شاید به دردت بخوره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی دیر شروع کردم باید از سال قبل شروع میکردم همه دهمشونو جمع بندی کردن 🤦‍♀️

رشتت چیه

محکومیم به امید مجبوریم به آرزو :)                                        اگه میبینی جوابتو نمیدم فک نکن حق با توعه نه جانم!فقط سیم کارت دیگه ای ندارم  #سومین_کاربری_badgirl_سابق           عاشقِ قلبِ مشکی🖤
حال ندارم تایپ کنم😪 یه تاپیک دارم به نام تجربیات یک کنکوری سابق شاید به دردت بخوره

من قبلا خوندم ب دردم خورد💕

اره خیلی دیر شروع کردم باید از سال قبل شروع میکردم همه دهمشونو جمع بندی کردن 🤦‍♀️

بابا گفتم دوازدهمی 

نگران نباش کلییی وقت داری

تیکر بارداری نیست....من برای رسیدن به تو نذر کردم...                   
من قبلا خوندم ب دردم خورد💕

چه خوب😊 خوشحال شدم🌻✨💛

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خیلی حرفات قشنگ و بدردبخور بود واقعا ممنونم ازت 🥺❤❤

موفق باشی ✨🌱🤍

شروع کن ترم دوم یازدهم، اگر ترم اول رو نخوندی ترم اول یازدهم ولی اگر خوندی دهم رو بخون و تست بزن؛ تابستون هم پایه رو کار کن کامل، اگر وقت داشتی یه پیش خوانی کوچولو دوازدهم رو بکن؛ آزمون حتما برو از همین تابستون تا عادت کنی به جو آزمون و...

به تاپیک های منم یه سر بزن 😍

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور