2777
2789
عنوان

شوهرم🫤

825 بازدید | 36 پست

من میخواستم برای عید موهامو رنگ کنم اومدم خونه مادرشوهرم یه شهر دیگه که تقریبا 1/5 ساعت با شهر خودمون فاصله داره

شوهرم دو شیفت سرکاره فقط ظهر در حد دو سه ساعت میاد خونه ازش خواستم خودش منو ببره گفت نمیتونم برام ماشین گرفت الانم باهاش حرف میزنم که بیا دنبالم میگه یه روز چیه اینم بمون فردا با مادرم اینا برگرد

نمیدونم حق دارم ناراحت بشم یا نه خودش میگه بخاطر خستگیه از طرفی رابطمون هم خیلی کم شده این مدت اونم باز میگه بخاطر خستگیه

😑😑😑

با این وجود هر شب مثل قبل بعد ازینکه کارش تموم شد دو ساعتی میره پیش دوستاش قلیون و این چیزا میگه این کل استراحت منه 🫠

شما بودین چجوری برخورد میکردین؟ میپذیرفتین یا نه؟ 

چرا کل استراحت رو با خانواده نیست؟ 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کل استراحت رو با خانواده نیست؟ 

قبل از ازدواجمونم همین بود هرشب یه جمع ثابتی دارن باید یه سر برن پیش هم 

البته پیش اومده که یه موقعایی نره

ولی منم الان ار این همه تنها بودن خسته شدم

میدونم که دم عیده الان اوج کاره براش واقعا خستگیشو میبینم ولی نمیدونم توقع زیادیه که حداقل خودش بیاد منو ببره 

اخه پیش اومده که بخاطر کار یا چیزی از استراحت ظهرش بزنه میگم خب چرا برای من نزنه

همین یه روز مگه مشتاق نیس منو ببینه؟؟ 

با رفیقاش باشه قبول اما حق نداره برا خونوادش کم بزاره

منم همینو میخوام🥲

شاید اگه تو این مدت انقد ازم دوری نمی کرد الان خودم نمیخواستم بیاد دنبالم درکش میکردم ولی شاید خواسته من سر کمبود توجهیه که داره بم میشه

قبل از ازدواجمونم همین بود هرشب یه جمع ثابتی دارن باید یه سر برن پیش هم  البته پیش اومده که یه ...

من حالا کاری با موندنت خونه ی مادر شوهر ندارم 

بحث من اون جمع هستش

نمیگم مانع شو و نباید بره شوهر خوده من چنتا رفیق مشخص داره که که جمع میشن ممکنه هر کاری هم بکنن!!! ولی مثلا در ماه شاید یک یا دو بار... توی مجردی که باهم بودیم میدیدم هرروز!

خب یه فرقی نباید بین ادم مجردی که علافه و متاهلی که مسئولیت داره باشه؟

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
چه بگم عزیزم من کلا از رابطه با دوستاش راضی نیستم برای همین کم کرد رابطه اشو اما شما حساس نشو فکرای ...

منم چند بار خواستم که کم کنه نسبت به قبل که میرفت تا دو شب خیلی بهتر شده ولی بازم میره انگار عادت کرده

شما چیکار کردی کم کنه؟