2777
2789

هیچ وقت پشتم نبود همش منت فحش کتک کم محلی قهر حالا که کتک نمیزنه صد جور دیگه اذیتم می‌کنه 

کاش یذره مردونگی تو وجودش بود طلاقم میداد 

حالا بارز یکی پیدا میشه میگه فکر کردم ۱۷ سالته نه جانم من ۴۰ سالمه بدبختی سن و سال نمی‌شناسه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم، فکر نکن عمرت تلف شده، با تمام وجودت برای استقلالت تلاش کن، استقلال مالی که بیاد، استقلال در ابعاد دیگه هم میاد، به بود و نبودش فکر نکن، متاسفانه پشت هر زنی که احساس بدبختی داره حداقل یه مرد وایساده، سعی کن به خودت برسی، کتاب های خوب بخون، شفای زندگی رو حتما بخون کمکت میکنه، واقعا باور دارم کتابا ما رو نجات میدن، در آخر بدون شرایط زندگیت هر چقدر بد باشه ولی تو مسئول درست کردنشی،و تو توانایی درست کردنش رو داری، هر چند الان راهش به ذهنت نرسه، ولی به عنوان اولین قدم به خودت برس، نوشیدنی خوب برای خودت درست کن، بخش خوب غذا رو خودت بخور، اب زیاد بخور، جلوی نور خورشید زیاد برو، به پوستت و موهات زیاد برس، قرصای تقویتی حتما شروع کن به خوردن، به قول دبی فورد کاری رو که دوست داری دیگران برای تو انجام بدن، خودت برای خودت انجام بده، الان که نزدیک سال نوعه هدف بذار که به خودت برسی و ناراحتی های چند سالتو التیام ببخشی، خودت رو ببخش. اونقدر ذهنتو از خود خواهی و خود دوستی پر کن که جایی برای فکر کردن به همسرت نمونه بعد میبینی که زندگیت چطور تغییر میکنه، شفای زندگی رو همین امروز بخون، توی اینترنت هم کتاب صوتیش هست هم کتاب الکترونیکش هست اثر لوییز هی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

اتفاقا تصمیم گرفتم به خودم برسم رفتم متخصص پوست برای اولین بار بوتاکس کردم  روتین پوستی گرفتم ولی همینو باید از همه حتی مادرم پنهون کنم چون بعدا پشت سر آدم حرف میزنن شوهرم هم که میدونه هی یاد آوری می‌کنه انگار براش خیلی غیر عادیه چون تا حالا حتی موهام رو هم رنگ نکردم 

بااین حال گاهی خیلی به هم میریزم دیگه تحملمو از دست میدم همش به مرگو خودکشی فکر میکنم  مثلا دیشب تا صبح گریه کردم امروز ولی خیلی بهترم 

کتاب شفای زندگی رو حتما دانلود میکنم اگه بتونم چاپیشو میخرم کتاب چاپی بیشتر دوست دارم