2777
2789

اصلا قیافه خودم نیست نوکش بالا هست لبم باریک شده اسپلیت داخلی گذاشته اصلا اصلا تنفس بویایی ندارم میترسم اینطوری بمونم هشت روزه سه روز دیگه درمیاره شبیه ملخ شدم قیافه خودمو میخوام غلط کردم😭نمیتونمم به کسی بگم چون راضی نبودن برم بینیم زیاد سربالاشده دکترم کاراش  اینشکلی نبود ماله منو تر زده یه بینیم انحراف داشت الان یه میل پره اش ازون یکی بزرگتره ترشح کرم رنگ همش داذم بالینکه مدام قرصو شستشوپماد سرساعت دیقه بوده نفس ندارم بویایی نداذم اول یه قطره باز بود یکیش از روز سوم تاالان کیپن

واااای یعنی عمل بینی انقدر بده؟؟؟ 

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای یعنی عمل بینی انقدر بده؟؟؟ 

افتضاحه خداشاهده پنج روز روانیم کرد کبودی تنفس همش خون میاد از گلوم چیزی نمیتونم بلند کنم سرمو نمیتونم پایینی بگیرم غذا نمیشه بخورم له باید باشه افتضاح از کجاش بگم یه وزنه رو صورتت تا گوشه چشات

من یه ماه و نیمه عمل کردم همه اینایی که گفتی رفع میشه با گذشت زمان

باز یا بسته؟ 

برای جای بخیه چه ترمیم کننده ای استفاده میکنی؟

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
افتضاحه خداشاهده پنج روز روانیم کرد کبودی تنفس همش خون میاد از گلوم چیزی نمیتونم بلند کنم سرمو نمیتو ...

یا علییییییی..میخاستم در اینده که پولدار شدم دماغمو عمل کنما🤣🤣🤣🤣

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

اوایل عمل تا چندروز هیشکی حس بویایی نداره

برای جراحی بینی باید ادم صبوری بود

من سال ۹۸ عمل کردم حالم از خودم بهم خورد انحراف یه طرف بینی

سربالا بودن بیش از حد...

الان ۹۰% اون مشکلا برطرف شده

صبور باشید

♥️ALLAH♥️
اوایل عمل تا چندروز هیشکی حس بویایی نداره برای جراحی بینی باید ادم صبوری بود من سال ۹۸ عمل کردم حا ...

ببین اسپلیت داخلی گذاشته نفس ندارم نمونه اینطوری روم اوایل یه قطره میشد نفس کشید بایه سوراخ الان هییییچ شستشو هم میدم کیپه کیپه