قشنگه بد نیست خوب کردی دلشو نشکستی بنده خدا نظر داده دیگه حالا چندسال نمیخوای بپوشی که
کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼
پیرررر چی میگی دختر تو تازه اول جوونیته ها این نگی جلو شوهرتااا بهش تلقین میکنی که اره سنم رفته بالا پیرم برااین چیزا اتفاقا حونی والان سن این چیراست خیلیم خوشگله.کاش نامزد منم از این چیزا خوشس میومد بم میگف بگیریم من عاشق این مدلای خاص ومتفاوتم ولی نامزدم دوس ندارع قدرررر شوهرت بدون وخودت جوون وزیبا بدون پیش همسرتم چنین چیزی نگووووو نکن تومخش
من ۳۱ سالمه شوهر دارم هنوزم گیر سر خرسی و عروسکی میزنم خرگوشی موهامو میبندم عزیزم چقدر دلت پیره لباسای خرسی میپوشم کیفم روش عکس سگ داره مگه ۳۲ سنیه؟؟؟؟؟
کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼
والا اصلا این حرفو نزن عزیزم بزار دلت شاد باشه اینجوری کم کم افسرده میشی ها