2777
2789
پیرررر چی میگی دختر تو تازه اول جوونیته ها این نگی جلو شوهرتااا بهش تلقین میکنی که اره سنم رفته بالا ...

من یه تیپ رسمی هم دارم گفتم تیپ دیگمو همسرم انتخاب کنه اخه همش فکر اینه من عر چی میخوام بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منو ببینی چی میگی😷تو مغازه گیر داده بود یه کاپشن قرمز خیلی کوتاهههههه رو بخرن😐اخرم نخریدم باب ...

عاقا خوش  به حالتون شوهر من خیلی گیره حالا یه دوست داریم که باهاشون میریم بیرون خانومه راحته اقایه هم اصلا حساس نیست با اینا گشتنی یکم بهتر شده 

عاقا خوش  به حالتون شوهر من خیلی گیره حالا یه دوست داریم که باهاشون میریم بیرون خانومه راحته اق ...

اخه همیشه خودش منو همه جا میبره میگه تنها رفتی نپوش 

من یه تیپ رسمی هم دارم گفتم تیپ دیگمو همسرم انتخاب کنه اخه همش فکر اینه من عر چی میخوام بخرم

خب حالا بذار غیر تیپ خودت اونم دلش خوش باشه که سلیقه ش دوس داری به سلیقه اون تیپ ردی اونقد ذوق میکنه وخوشحال میشه.توهم جلوش نشون بده که خیلی خوشت اومده واز تیپ جدیدت راضی ودوسش داشتی این تجربه متفاوت رو.اونوخ دیگت هی ذوق داره که برات چیزای بیشتر ومتفاوت بگیره

خب حالا بذار غیر تیپ خودت اونم دلش خوش باشه که سلیقه ش دوس داری به سلیقه اون تیپ ردی اونقد ذوق میکنه ...

اره واقعا تو این چند سال زندگیم خ خودرای بودم

شدم به خاطر مریضی مادرم دارم دیوانه میشم

خدا بزرگه غصه نخور

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼