2777
2789

فقط توروخدا اونایی که میان میگن.. هر سایز لباس فقط یه دونه نیان. انرژی منفی میدن

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

من حامله نیستم ولی تازه زایمان کردم

دوتا ست نوزادی بیمارستانی خریدم که حدودا ۲۰ روز پوشسد بعد از اون دیگه بچه توش راحت نبود. چند تا بادی گرفتم که زیر هر لباسی بپوشه. تقریبا از هر سایزی دو دست گرفتم. منتظر بودم ببینم جثه بچه م چه جوریه؟ بچه منم درشت بود به نسبت. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یعنی نگیم یدونه پس چندتا ...میخوای زیاد بگیری بگیر مبارکه ..اما دوتا باید خرید تا عوصش بشه کرد

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس سایز ۱ و ۲ و ۳ هر کدوم ۳.۴تا بگیر

لباس بیرونی

بادی.رامپر.کلاه.شورت عینکی.دستمال سر.پیش بند

ست وان حموم

ست ناخنگیر و شونه 

پتو دورپیچ.لحاف و پتوی ست

زیر انداز تعویض پوشک

شیر دوش شیشه شیر

پستونک

لوازم بهداشتی شامپو لوسیون روغن بچه .پماد لاپای بچه.مایع لباس.دستمال مرطوب

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
من حامله نیستم ولی تازه زایمان کردم دوتا ست نوزادی بیمارستانی خریدم که حدودا ۲۰ روز پوشسد بعد از او ...

من الان دقیقا برای بادی موندم.. که چند تا و چند سایز بخرم 

چون تا سه چهار ماه آدم نمیتونه بره خرید

ست کالسکه و کریر و ساک و سرویس خواب و لباس سایز ۰ دو دست بقیه سایزها ۳ تا ۴ دست وچند سری لباس بیرونی ...

لباس بیرونی من نگرفتم.. اول تابستون دنیا میاد بچه من.. 

نمیدونم اون تایم برم بیرون یا نه

بقیه رو مث تو گرفتم 

لباس سایز ۱ و ۲ و ۳ هر کدوم ۳.۴تا بگیر لباس بیرونی بادی.رامپر.کلاه.شورت عینکی.دستمال سر.پیش بند س ...

لوازم بهداشتی هنوز نخریدم. شوهرم میگه نزدیک زایمانت شد بگو بخرم

و بادی... نمیدونم بادی چند تا بخرم و چه سایزی.. 

بقیه چیزارو این هفته کلا همش رفتم بیرون گرفتم. 

تخت نوزادی که نوجوان هم میشه 

کماد

لباس 

لوازم بهداشتی مثل ست ناخون گیر و این چیزا 

شوینده مثل  شامپو سر و شامپو بدن صابون بچه

روغن بدن و پوشک و ست برس و شانه 

شیر دوش و فین گیر 

اسباب بازی مثل جغجغه و عروسک ...

تشک بازی 

کفش و پاپوش 

ست کالسکه و روروعک و ساک و کرییر 

پرده عروسکی  واسه پنجره اتاق 

تاپ

تشک گاردار 

من اینارو گرفتم

لباس بیرونی من نگرفتم.. اول تابستون دنیا میاد بچه من..  نمیدونم اون تایم برم بیرون یا نه بقیه ...

بچه منم اول تیر دنیا میاد ولی چند دست لباس خوب برای زمانی که کسی میاد دیدنش گرفتم و بقیه رو برای پاییز و زمستون گرفتم که میبرمش بیرون

یعنی نگیم یدونه پس چندتا ...میخوای زیاد بگیری بگیر مبارکه ..اما دوتا باید خرید تا عوصش بشه کرد

یعنی تو کل روز. بچه استفراغ کنه یا خودشو کثیف کنه.. 

فقط یه شلوار داشته باشه و یه لباس.. 

مگه میشه اخه

بچه منم اول تیر دنیا میاد ولی چند دست لباس خوب برای زمانی که کسی میاد دیدنش گرفتم و بقیه رو برای پای ...

زایمان طبیعی منو زده 4 تیر.. 

ولی خوب سزارین میکنم

فک کنم وسط خرداد باشه

ساک حمل که تا شش ماهگی واقعا به دردم خورد پشه بند ساک وسایل رو من کوله پشتی گرفتم خیلی راحت بودم هنو ...

مینی واش و کجا گذاشتی..