2777
2789
عنوان

کیا حامله اند؟ بگن واسه سیسمونی چی گرفتن..

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 46 پست
چرا اعصاب نداری تو 😂خیلی لحنت تنده ...شاید از حاملگیه....هرچقدر دوست داری بخر پول باشه مهم نیس دیگه

کلمه اوکی تنده؟؟ 😅

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

بچه منم اول تیر دنیا میاد ولی چند دست لباس خوب برای زمانی که کسی میاد دیدنش گرفتم و بقیه رو برای پای ...

بچه تون تیر دنیا میاد، اون موقع یه دونه لباس آستین بلند تنش میشه یا یه زیر پوش هم زیرش باید باشه؟ آخه تابستون گرمه،بچه منم تابستونه،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه من تیر پارسال دنیا اومد،الان ۸ ماهشه

لباس سایز ۰ یه دست گرفتم،زیادشم بود

سایز ۱ هم سریع براش کوچیک شد ولی برای ۵ ماهگی به بعدش لباس زیاد بگیر چون هم غذا میخوره هم رشدش مثل قبل سریع نیست. لباس گرم نگرفتم،گذاشتم دی ماه خریدم. چون سایز بچه دستت نیست نمیتونی پیش بینی کنی چه لباسی کی اندازش میشه.لباسی که من برای عیدش گرفته بودم براش کوچیک شده.

من در کل وسیله زیاد نگرفتم ولی روروک پشیمون شدم که گرفتم چون بچم  اصلا توش نمیشینه

گهواره هم اشتباه کردم نخریدم،برمیگشتم عقب یه گهواره ارزون میخریدم که تاشو هم باشه

پماد برای پاش یه چیز خوب بگیر چون مهمه،پوشک هم از الان یه ۰ بخر و چندتا یک و دو

اگه چادری نیستی کیف وسایلشو کوله پشتی بردار چون راحتتره.

در کل هم بچه ها باهم فرق دارن،هم سبک زندگی ها، سعی کن با توجه به نیاز خودت خرید کنی

مثلا من اینقدر شیر نداشتم که بچه سیر بشه،اگه شیردوش برقی خریده بودم رودستم میموند ولی شیشه شیر خیلی به دردم خورد

بچه تون تیر دنیا میاد، اون موقع یه دونه لباس آستین بلند تنش میشه یا یه زیر پوش هم زیرش باید باشه؟ آخ ...

منکه آستین کوتاه و رکابی میپوشوندم،خود دکترشم گفت چون زردی داره کولر روشن کنین براش!

ولی آستین بلند اگه گرفتی جلو دکمه دار بگیر که بتونی دکمه هاشو باز بذاری

ما که از هرکدوم دو دست گرفتیم یکیش کثیف میشد عوص میکردم اون یکی رو میشستم خشک میشد

من تا ۵ ماهگی دو دست برام بس بود،ولی به غذا خوردن و دندون دراوردن که رسید روزی ۳ دست فقط میشستم!

جوری شده که دیگه با دست نمیشورم لباساشو،میندازم تو ماشین

منکه آستین کوتاه و رکابی میپوشوندم،خود دکترشم گفت چون زردی داره کولر روشن کنین براش! ولی آستین بلند ...

آستین بلند خریدم. ولی رکابی و آستین کوتاه نخریدم.. قصد دارم یه تکه آستین بلند تنش کنم بدون رکابی.. یعنی گرمش میشه؟ آخه نوزاد خیلی ظریفه، میگم شاید آستین کوتاه نشه تنش کرد

بچه تون تیر دنیا میاد، اون موقع یه دونه لباس آستین بلند تنش میشه یا یه زیر پوش هم زیرش باید باشه؟ آخ ...

سر دخترم.. یادمه دکترم گفت.. یه لایه لباس بیشتر از خودت بپوشون.. بعد چون کولر و پنکه روشنه.. خونه دیگه گرم نیست که.. زیر پوش زیر دکمه دار.. از سایز 0 و 1 و 2 به نظرم حداقل یه دونه لازمه 

من حامله نیستم ولی کالسکه و تخت کنارمادر و صندلی ماشین و کلی لباس نوزادی خریدم  فعلا تا اینجا ...

چه جالب که از الان گرفتی.. ولی هیجانش به وقتی که موقعش برسه بیشتره.. دیگه نگیر.. بذار تو بارداری بگیری حال میده

بچه من تیر پارسال دنیا اومد،الان ۸ ماهشه لباس سایز ۰ یه دست گرفتم،زیادشم بود سایز ۱ هم سریع براش ک ...

اره همه اینا تجربه است.. من یکم از سر دخترم یه چیزایی برای خرید واجب یادم بود.. اونارو گرفتم.. 

خیلی چیزام تا به وقتش نرسه به قول تو نمیشه خرید. 

من دخترم 2.800 کیلو بود.. سایز 0 یه ماه پوشید.. 

میدونی نداشت.. با اون شکم میرفتم بخاطر یه لباس کل  خیابونا میگشتم براش.. این دفعه دو دست.. قیمت مناسب ارزون گرفتم حداقل این تجربه دوباره تکرار نشه 

منکه آستین کوتاه و رکابی میپوشوندم،خود دکترشم گفت چون زردی داره کولر روشن کنین براش! ولی آستین بلند ...

آستین بلند و زیر دکمه دار گرفتم، و بدون دکمه 😐

خب تابستون چون تو خونه یه وقت کولر روشن میشه بهتر یه زیر دکمه با یه لباس آستین بلند با شلوار تن بچه باشه

آستین بلند خریدم. ولی رکابی و آستین کوتاه نخریدم.. قصد دارم یه تکه آستین بلند تنش کنم بدون رکابی.. ی ...

اگه خودت گرمایی هستی بچتم گرمایی میشه،در کل هرجور از اول عادتش بدی تا آخر همونطور میمونه

من خودم گرمم بود لباسای بچه رو کم میکردم!