2777
2789
عنوان

بچه ها واسه چاقی پودر جوانه گندم مصرف کرده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 88525 بازدید | 233 پست
من قبل از اینکه با کالری شماری آشنا بشم چند باری پودر جوانه گندم گرفتم خوردم دریغ از یک کیلو اضافه ک ...

ای بابا چه حیف☹️ 

با کالری شماری به وزن ایده آلت رسیدی عزیزم؟ و اینکه چند میلو اومدی بالا؟

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
نه هیچ مشکلی نداشت ازمایشم دادم همه چی اوکیه از چ نظر بهت نساخت؟

دستگاه گوارشموکلابهم زدخیلی ببخشید سه ساله همش شکم روی دارم وخوب نمیشم معده ام بشدت اذیت میکنه وهرچیزی نمیتونم بخورم ده تادکترم رفتم ولی بی‌فایده بود قبلاسالم سالم بودم بعدمصرف قرصا اینطوری شدم وخوب نشدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردو چاق میکنه پس؟ تو اینترنت یه جا زده واسه لاغریه یه جا زده واسه چاقی 😑  یاشه عزیزم اتفاقا ...

من تو پنج شیش ماه تقریبا ۷

ارده هم خوبه چاق میکنه ولی تا میتونی از شوید دوری کن چون چربی سوزه

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔
لاغر شدن سخت تر از چاق شدنه😂 ولی حتما پیگیر باش برو پیش بهترین متخصص تغذیه شهرتون حتما جواب میگیری

اره حتما میرم 

من سخت اضافه میکنم و راحت کم میکنم برا همین چاقی برام سخته تو این ۲۰ سال زندگیم هیچ وقت نشده اضافه وزن داشته باشم همش لاغرم دکتر هم میرم‌میگن لاغری خوبه چاق میشی آدم خسته میشه از این حرفاشون 

تا حالا تغذیه نرفتم ایشالا میرم

چقد خریدی اسییی واجبه ها کیلیویی بسته ای؟ 

۲۵ ساشه تو پکه عزیزم 

نزدیکای ۵۰۰ تومن بود 

که امشب تو تخفیف بود با هزینه ارسال شد ۴۲۵ 

رضایت که داشت خودشم میگفت از عطاری نخرید چون فله غی میفروشن ،حالا بزارید برسه دستم یکماه دیگه نتیجشو میگم

ازاین پوش زردا که روش نوشته دکتر بیز؟

هنوز نرسیده دستم گلم ،نمیدونم زده دکتر بیز یا نه

اما یه جعبه زرد رنگ بود اره 

اگر اشتباه نکنم روشم عکس خوشه گندم بود

چه خوب😍😍 امتحان میکنم امیدوارم ۱۰ کیلو اضافه کنم  برا صورت شنیدم ژله خوبه البته خودم امتحان ...

خودمم زیاد  شنیدم...اگ سنت کمه اصلا نگران لاغریت نباش چون از یه سنی ب بعد بدنت خود ب خود پر میشه مگ اینه کلا ژنت فرق کنه 

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔
ای بابا چه حیف☹️  با کالری شماری به وزن ایده آلت رسیدی عزیزم؟ و اینکه چند میلو اومدی بالا؟

من خییییلی راه ها رو امتحان کردم از دکتر تغذیه بگیر تا تب سنتی و صد مدل قرص و پودر چاقی اما یا چاق نمی‌شدم یا اگه چاق میشدم بعد قطع قرص و پودرا برمیگشت اما با کالری شماری تونستم ۱۸ کیلو وزن اضافه کنم و بعد از قطع کالری شماری فقط دو کیلو کم کردم و الان وزنم نرماله