2777
2789
عنوان

کیا تونستن ایران خودرو ثبت نام کنن

307 بازدید | 24 پست

من امروز  توحسابم  130 تومن ریختم حسابم هفته پیش وکالتی بود ولی امروز از حالت وکالتی درآوردم دوباره وکالتیش کردم 

الان نمی تونم ثبت نام کنم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم بعد از وکالتی کردن حساب کار خاصی باید تو سایت انجام بدیم چون من دوره های قبل هم ثبت نام کرده بودم ولی نه اینجوری که پول تو حساب باشه مث همون فروش فوق العاده عادی ها 

شما ه شبایی. که تو سایت زدم رو همون رو وکالتی کردم 

چون باید بگذره چندساعتی

شاید جمعه بتونی ثبت نام کنی

و اینکه چرا از وکالتی درآوردی باز وکالتی کردی؟

واس مک از دفعه قبل وکالتی بود پول هم توش بود بعدازظهر ثبت نام گردم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
حساب رو وکالتی میکنی ۷۲ ساعت طول میکشه تا بتونی ثبت نام کنی

پس چرا من صبح بعد از یه هفته وکالتی کردن حساب .تو کارام 130 تومن رو ریختم باز ثبت نام نشد 

البته هفته پیش که ثبت نام کردم موجودی نداشت 

امروز دیدم نمیشه وکالتی رو لغو کردم دوباره زدم ...

بچه ها مادران دیگه کنسل شد ؟

افسردگی همیشه تو یک چهره ی غمگین و یک حال گرفته خودشو نشون نمیده.افسردگی گاهی وقتا حوصله ای هست که نداری، حرف هاییه که نمی زنی یا گاهی وقتا عصبانیتیه که یهو فوران میکنه و سرریز می شه. گاهی تحرکیه که نداری یا تلاشیه که نمی کنی یا چشماتن که گرایش و میل بی حدی به خوابیدن و فاصله گرفتن بی اختیار از جهان دارن. افسردگی گاهی اعتمادیه که خیلی وقته به کسی نداری یا قولاییه که خودتم بکشی دیگه نمی‌تونی باورشون کنی. گاهی وقتا به هم ریخته بودن ظاهره، گاهی وقتام لذت نبردن از دلخوشیاییه که قبلاً داشتی. آدمای افسرده، می خندن، می رقصن و هرگز حرف زیادی از تاریک بودن زندگیشون نمی زنن. اونا خیلی وقته خودشونو تو یک اتاق انرژی منفی زندانی کردن و حین بستن در، بی تفاوت به همه چی، دو قفلَش کردن.🍂
چون باید بگذره چندساعتی شاید جمعه بتونی ثبت نام کنی و اینکه چرا از وکالتی درآوردی باز وکالتی کردی؟ ...

هفته پیش پول تو کارتم نبود وکالتی کردم 

امروز پول اومد تو کارتم گفتم شاید دوباره باید درخواست وکالتی رو بزنم

خانما وکالتی کردن حساب راحته؟ 

فرضا تو بانک حساب داریم وکالتی میکنیم چند روز ، بعد دوباره لغو می‌کنیم آزاد میشه دیگه درسته؟!

کاربری سابق برای دوستانی که میشناسن jojegg 🐥( تاپیک پس انداز...)