2777
2789
عنوان

کیا تونستن ایران خودرو ثبت نام کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم همین پیام اومد.پول رو ریختم به به حساب دیگه که اونم وکالتی کردم فردا ان شاءالله ثبت نام میک ...

پول رو به حساب دیگه منتقل کردید الان منم اینکار رو انجام بدم اگه نشد ‍

پول رو به حساب دیگه منتقل کردید الان منم اینکار رو انجام بدم اگه نشد ‍

مبدونی مشکل من چی بود.اینکه حساب مهر ایران رو وکالتی کرده بودم که جزء بانک هایی که ایران خودرو معرفی کرده بود نبود.یک ساعت پیش ایران خودرو چند بانک دیگه معرفی کرده برای پرداخت وجه که مهر ایران هم جزء اوناست.شما حساب وکالتیتون برای چه بانکیه؟

عه قبلا وکالتی کردی دیگه نیاز نیست باز وکالتی کنی؟

نه نیاز نیس چون اگه بود نمیشد ثبت نام کنم اصلا باز نمیشد واس ثبت سفارش 

ولی شد و کد پیگیری هم داد

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

چن ماه پیش ک خوردو تو بورس ریختع بود ناز می کردید نمی خریدید حالا شما در مورد ایران خودرو حرف می زنید ولی مثلا شاهین ب اون خفنی 4000 تا آوردن فقط 1500 نفر خریدن و خودمونم خریدیم ب قیمت 340 ی 207 هم کشیدیم بیرون تقریبا 400 تومن ی ماه بعد دادیمش 720 شمام اگع همون موقع می گرفتید ( ب شدت راحت می تونستید بگیرید ) لازم نبود الان در ب در دنبال ثبت نام باشید 

دهن سرویسا شما اون موقع قدر بورس کالا رو ندونستید