2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل.کمک

423 بازدید | 28 پست

خانما من ۳۱سالمه و دوست دارم ادامه تحصیل بدم دیر نیست اگه بخوام ادامه بدم باید از پایه نهم شروع کنم .ولی میترسم دیر باشه 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اصلن دیر نیس شروع کن برو بزرگسالان

اتفاقا رفتم گفتن مدارکت رو فروردین بیار که واسه امتحانات خرداد اماده بشی باید گام به گام نهم رو بخونم ولی از ریاضیش هیچی سردر نمیارم همش یادم رفته 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

هرگز برای شروعی زیبا دیر نیست. ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است💖موفق باشی انشالله

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
اتفاقا رفتم گفتن مدارکت رو فروردین بیار که واسه امتحانات خرداد اماده بشی باید گام به گام نهم رو بخون ...

برو تو نت کلیپ های آموزشی هست یا کتاب خیلی سبز بگیر خیلیوخوب توضیح داده

دوست دارم طراحی و دوخت بخونم ولی میگن طراحی و دوخت رو اموزشگاه هم میتونی بری به خاطر همین دودلم کردن ...

ن دیپلمت رو حتما بگیر دانشگاه برو ی سر و گردن از آموزشگاه بالاتری کلاس آموزش گاه هم برو در ضمنش