2777
2789
خیلی ترسناک تر از چیزیه که فکرشو میکنی اگه یادنگیری کنترلش کنی قبل اینکه بتونی ببندیش نابودت میکنه ح ...

یا خدا دارم میترسم 

همین دوتا چشم هم زیادی بیخیال سومی 

اخرم نفهمیدم چیه 

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ترسناک تر از چیزیه که فکرشو میکنی اگه یادنگیری کنترلش کنی قبل اینکه بتونی ببندیش نابودت میکنه ح ...

همشو میدونم من یه مقدار علائمشو داشتم تحقیق کردم فهمیدم یه همچین چیزیه

اسی چجوری فعالش میکنی؟؟

و هدفت از فعال کردنش‌چیه؟

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐
تجربه شو داشتین؟

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که اینکارو نکن اگه کسی به دادت نرسه نابود میشی اینم بدون چشم سوم فقط وسط دوتا ابرو نیس و خیلی کارایی های دیگه داره که تو ازش بیخبری حتی سعی نکن به یه تسراتیل نزدیک بشی چه برسه که بهش تبدیل بشی

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 
اسی چجوری فعالش میکنی؟؟ و هدفت از فعال کردنش‌چیه؟

من فعالش نمیکردم برام یه اتفاقایی افتاد تحقیق کردم دیدم مربوط به چشم سومه و الان تو شرایطی هستم که راه چاره ندارم برا زندگیم 

اسی تو خیلی آدم با ایمانی هستی؟ چون من شنیدم عالمان دینی بعضی هاشون چشم سوم داشتند؟ 

چطوری داری بهش میرسی؟ تمرینات چین؟

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
میدونم خیلی ترسناکه ولی فکر نمیکنم ترسناک‌تر از تجربیات من تو زندگیم باشه

چی شده چرا میخوای بیوفتی تو خطش

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
یا خدا دارم میترسم  همین دوتا چشم هم زیادی بیخیال سومی  اخرم نفهمیدم چیه

دقیقا برای دیدن این دنیا دوتا چشم عادی هم زیادیه چه برسه به سومی

بیخیالش شو حتی از روی کنجکاوی هم نرو سمتی

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 
من فعالش نمیکردم برام یه اتفاقایی افتاد تحقیق کردم دیدم مربوط به چشم سومه و الان تو شرایطی هستم که ر ...

یکم بیشتر از اون اتفاق ها بگو خوب 

برامون جالبه 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
من فعالش نمیکردم برام یه اتفاقایی افتاد تحقیق کردم دیدم مربوط به چشم سومه و الان تو شرایطی هستم که ر ...

هدفت چیه از فعال کردنش؟؟؟

میخوای به چی برسی؟

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐

کسی که داشته باشه نمیاد اینجا بگه ک ولی خب من چند سال پیش کتابش رو خوندم کتاب چاکرا ها خیلی جالب بود وکلی تحقیق وواقعا وجود دارن یک‌چیزی‌بهت بگم من میترسم مثلا جلوی یک عالمی چیزی برم چون اگه چشم برزخی داشت چی آبروم می‌ره ولی خب خدا هیچ وقت آبروی بندشو نمیریزه

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم