2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی بار پیش کسی رفتم که بهم گفته بودن چشم سومش بازه والبته نذر میگره وهمه چی رو میگه چیزایی که بهم درمورد آینده گفت تاالان درست بود و چندتا نشونی بهم گفت که حتی خانوادم خبرنداشتن، یکی نشونش که فقط تو ذهنم بود رو گفت 

من ی بار پیش کسی رفتم که بهم گفته بودن چشم سومش بازه والبته نذر میگره وهمه چی رو میگه چیزایی که بهم ...

بنظرم آدم از آینده خبر نداشته باشه بهتره آخه ی چندتا هشدار بهم داد که واقعا تو هرلحظه میترسیدم که اتفاق بیفته همش میگفتم چه اشتباهی کردم رفتم آدم خبر نداشته باشه اینقدر استرس نمیکشه

سلام عزیزان

اینو بدونین که همه ی قدرت‌ها از وجود خداوند توانا وحکیم سرچشمه می گیره.روح انسان هم متصل به وجود ازلی خداونده واگر کسی بخواد روح قوی تری داشته باشه باید به خداوند نزدیک بشه.اون هم از طریق عبادت وذکر و شکرگذاری.چشم سوم چیزی نیست که در لفظ وعبارت معنی بشه.بسیاری از عرفا و انسانهای وارسته به واسطه ی ایمان قوی و تهذیب نفسی که داشتند دارای قدرت‌های روحی بالایی بودند.مثال همین طی الارض وچشم برزخی و....اما خب کی می دونه واقعا چشم برزخی درون انسانها رو نشون میده ؟  اگه اینطور باشه پس با ستارالعیوب بودن خدا منافات داره.به هر حال چشم سومی که بسیاری از شما عزیزان دنبالش هستین با اون چشم برزخی متفاوته.حتی تمرین هایی که برای فعال کردنش وجود داره همه سرچشمه ی شیطانی داره پس بدون شک شما تا انتهای کار باشیطان وشیاطین سروکار خواهید داشت.کمااینکه این کار در دین اسلام جایز نیست.بحث بسیار است اما خلاصه میگم سهی کنید به جای بیراهه رفتن و داخل شدن در مسیر شیطان به سمت خدا برین و با وصل شدن به قدرت بی انتهاش نه تنها قوی بشین که کمال لذت رو ببرین.یاعلی

سلام بله من دوست صمیمی م متاسفانه بصورت ناخودآگاه چشم سومش باز شده.چند سال بود ک اذیتش میکرد ولی نمی‌دونستیم چیه.الان خداروشکر دکتر میره و داره دارو مصرف میکنه تا ایشالا از بین بره

خیلی اذیت شد و ما نمیدونستیم دقیقا چه مشکلی داره بنده خدا🤦🏻‍♀️ ولی خب الان حدودا ۹ ماه میشه ک تحت درمانه و خداروشکر خیلی از آثارش کمتر شده

🦷👩🏻‍⚕️Dental student