2777
2789
منم هفته 36 هستم و الان نزدیک 4 ماهه هرشب 3 تا قرص آهن میخورم و تغذیه ام هم خوبه ولی اصلا فرقی نمیکنم میخواستم ببینم کم خونی شدید موقع زایمان چه خطراتی داره؟ و به غیر از دارو چه روشهای دیگه ای استفاده میکنن برا درمانش؟
منم کم خون هستم روزی ۱ عدد قرصه آهن میخورم .سعی کن سبزیجات و میوه جات زیاد مصرف کنی
زیاد هم چایی نخور چون آهنه بدنتو میگیره
. . .از کوروش بزرگ پرسیدند: چرا زنان شما پوشش سر ندارند? کوروش گفت: پوشش بانوی سرزمین من ,', , "پلک های مردان" سرزمینم است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم فقط به احتمالی بچت مادر زادی کم خونی داشته باشه همین مشکل دیگه پیدا نمیکنی منم اولای بارداریم کم خون بودم ولی ماه پیش فتم از دادم گفت مشکل کم خونیت رفع شده غذاهای یکه اهن فراون دان زیاد بخور
خدایا اولیو که دادی ب مرحمت دومی رو هم بده دیگه😍😍😍😍😍😍
من نمیدونم چه اتفاقی میوفته اما منم کم خونی داشتم اوایل روزی 3 تا قرص میخوردم بعد شد دوتا الان که رفتم ازمایش فک کنم یکیش کنه یعنی هیچ تغییری نکرده؟؟
مهدیسم با ورژن جدید
من نمیدونم چه اتفاقی میوفته اما منم کم خونی داشتم اوایل روزی 3 تا قرص میخوردم بعد شد دوتا الان که رفتم ازمایش فک کنم یکیش کنه یعنی هیچ تغییری نکرده؟؟
مهدیسم با ورژن جدید
بامبو جان.. من اصلا سابقه ی کم خونی نداشتم. الان هفته 34 هستم. یه مدت دچار چنان تپش قلب وحشتناک دردناک و ناگهانی ای شدم که مطمئن شدم قلبم مشکل داره. حتی کار به نوار قلب و اکو هم کشید که مشخص شد مشکل قلبی ندارم. اما بعد کاشف به عمل اومد که آهن و هموگلوبین خونم خیلی افت کرده. من شبی دو تا فیفول میخوردم اما بازم وضعم اینطوری بود. با یکی از اقوام که پزشک هستن مشورت کردم و ایشون گفتن که فیفول فقط از نظر تجاری اسم در کده و سطح اهنش اصلا خوب نیست. به جاش توصیه کردن روزی (ظهر و شب هر کدوم یکی) دوتا فروس سولفات (همین قرص صورتی معمولی های آهن) و دو تا فولیک اسید بخورم. باورت نمیشه.. با مصرف اینا ظرف یه هفته علائم وحشنتاک من کمتر و کمتر شد و سر ده روز کاملا از بین رفت . نمیتونی تصور کنی که قبلش حالم چقدر بد بود.. حتی تصور نمیکردم از زایمان زنده بیرون بیام. اگه تو هم قرصات از این مزخرف های خارجی یا فرفولیک هستش عوض کن. صبح به صبح هم یه کاسه کوچولو عدسی بخور. اگه همراه آهنت بتونی میوه ی ویتامین سی دار یا قرص ویتامین سی مصرف کنی عالی میشه. فراموش نکن مصرف آهن با لبنیات یا غذا باید حد اقل یه ساعت فاصله داشته باشه
بامبو جان این چیزی که مامان منتظر هم گفتن درسته منم دکترم از اول بهم فروس سولفات و اسید فولیک داد گفت قرصای خارجی اهن کمبود اهن ما ایرانیا رو تامین نمیکنه چون نوع تغذیه ما با اونا خیلی متفاوته
مهدیسم با ورژن جدید