2777
2789

حدودا ۱۰ ساله ازدواج کردم توی این ۱۰‌ هر چند وقت یک بار یه موضوعی باعث شده آرامش زندگیمون بهم بریزه و فکر جدایی بیاد سراغم، همشم مقصر همسرم بوده

البته منم پر از ایرادم ولی این موضوعات بزرگی که دیگه تحمل آدم میبره مقصرش من نبودم

اول از خوبیاش بگم همسرم خیلی همراهه باهام تو زندگی

تو کار خونه کمک می کنه

دست و دلبازه 

دست بزن نداره

خوش قیافس 

از نظر اجتماعی جایگاه خوبی داره..

به خدا چیزایی که می خوام راجع بهش بگم خودم باورم نمیشه

عاطی صدام می زنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتی صدام بزن بیام 

اگه بتونم راهنمایت کنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چند سال اول که من  وابستگی عاطفی داشتم به همسرم ولی اخلاق سردی داشت، فقط بلد بود تو دعوا داد بزنه

کنار اومدم باهاش تا بهتر شد

بعد از چند وقت که از عروسیمون گذشت فهمیدم قبلا یکی را می خواسته ولی طرف اصلا علاقه ای به همسرم نداشته بعد دیدم فیسبوک بهش پیام داده باز یه مدت جنگ اعصاب داشتم و بی اعتمادی، تا کم کم کنار اومدم

اقدام کردیم برای بارداری نشده و هیچ کدوم مشکلی نداریم

بعد از یه مدت دوباره تو فضای مجازی دیدم به اون دختره تبریک تولد گفته دوباره...

مشاور رفتیم گفتم طلاق یک مشاوری گفت شوهرت خیلی خوبه بچسب بهش

یکی دیگه گفت یکسال صبر کن جلسات مشاوره بیاد درست میشه

۲_۳ سال گذشته نمیگم ۱۰۰ درصد خوب شده ولی خودم نسبت به این موضوع خنثی شدم دیگه گفتم به درک

اخه میدونم اون دختر هم علاقه نداره به همسرم

عاطی صدام می زنن

الان باز یه موضوع جدید پیش اومده نمی تونم بازش کنم اما واقعا ناامیدم

راستش صبوری و کنار اومدن را یاد گرفتم دیگه

اما واقعا دیگه میگم نکنه یکی دعایی چیزی برداشته برامون که من ازش بریده بشم..

آخه برای بچه پیش یکی رفتیم قرآن باز می کرد گفت دوسال یکبار براتون دعا می نویسن ما اصلا جدی نگرفتیم

یک بارم یکی بهم گفت که ف ااا ل گرفته و گفتن تو زندگی خیلی مشکل پیش میاد اما همش خانم کوتاه میاد، و واقعا همینطوره..

عاطی صدام می زنن
الان باز یه موضوع جدید پیش اومده نمی تونم بازش کنم اما واقعا ناامیدم راستش صبوری و کنار اومدن را یا ...

ببین 

کامل نخوندم 

اما فامیل ما یه زن و شوهر بود که خیلی دعوا داشتن و کتک کاری 

رفتن یکی قرآن باز کرد گفت فلانی اومده خونه تون زیر فرش دعا گذاشته رفتن نگاه کردن دیدن دقیقا دعا هستش 

پس به نظرم شما هم برین از همون آدم کمک بگیرین یا یه دعایی میده یا اونو باطل میکنه یه کاری میکنه 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

اون موضوعات گذشته ب نظر من تموم شده 

اگه چیزی اش نمیبینی، انشالله رفع شده 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین  کامل نخوندم  اما فامیل ما یه زن و شوهر بود که خیلی دعوا داشتن و کتک کاری  رف ...

همچین کسی را نمی شناسم آخه که اینجوری دقیق بگه 

هرچی دیدم دنبال پول بودن

عاطی صدام می زنن