2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون منافذ بازم با درمان خونگی میره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز صبح تونر ویتامین سی بزن

هر وقت میخوای بری بیرون حتتتتتتما ضد آفتاب بزن حتتمنا 

و کرم درماتیپیک هم عاااااااااالیه برای پوستای چرب شبا بزنی تا صبح تو یک ماه صورتت آینه میشه من خودمم پوستم داغون بود ولی الان با همین روتین خیلی خوب شده 

اینارو از داروخونه یا لوازم آرایشی با قیمت مناسب میتونی بگیری حدودا سیصد میشه سه تاش ولی ارزششو داره 

الکیم چرت و پرتای دکتر علفیارو گوش نکن اگه خواستی تو خونه فقط میتونی گلاب بزنی به صورتت دیگه هرچیزی ممکنه پوستتو بدتر کنه 

بنظرت گلم واسه منافذ کوچیک‌ هم‌‌موثره

ببین بزای اینکه بیشتر نتیجه بگیری و منافذتم تمیز شه تخم گشنیز بگیر بکوب پودرش کن یه قاشق بریز تو آب بزار جوش بیاد بعد بخور بده باهاش بعد بخور از آلوئه ورا فریز شده استفاده کن ایتجوری هم منافذت تمیز میشه هم کوچیک این روتین هر شبمه

میخگاستم ببینم میشه تو خونه درمان شه بعد مراجعه کنم 

من یه قاشق چایخوری برنج رو با کمی آب میپختم و تو همون آب له میکردم بعد که سرد میشد میزاشتم رو پوست صورت ، سفید میکرد منافذ باز رو جمع میکرد ، لکه های پوست رو از بین میبرد، چین و چروک رو از بین میبرد و... خیلی عالی بود . ولی فقط تازمانی که استفاده میکردم خوب بود . وقتی استفاده نکردم کم کم همه چی برگشت به حالت اول.

ببین بزای اینکه بیشتر نتیجه بگیری و منافذتم تمیز شه تخم گشنیز بگیر بکوب پودرش کن یه قاشق بریز تو آب ...

ممنونم عزیزم 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤