2777
2789
عنوان

خانوما هرتاپیکی اینجا نزنید❌

296 بازدید | 20 پست

همین الان توی خبرای روز یه کاربری صفحه‌ی چتشو با نامزدش  گذاشته بود نی نی سایت اومده بود بالا 

یا چه میدونم عکس خونتون وسایلاتون خدایی نکرده توسط فامیل شناسایی بشیدتمومه دیگه 💔

ملکا هستم 💚  

چشم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من خودمم از گوگل اشنا شدم ،مثلا سوالی داشته باشم سوالمو مینویسم جلپسم مینویسم نینیسایت گوگل میاره 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
فقط اینجا نیست تو یوتیوب خیلی جاها تاپیکا هست 

توییتره منظورت اون چون فیلتره نمیاره ،تاپیکای نی نی سایت حتی تو اون لیست خبرای گوگل که میزنی کاوش بعضی وقتا برا من میاره در اون حد 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
بی بلا 😂

😐😹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بله اتفاقا منم گاهی سایت خبرهای روزو میبینم  نی نی سایت چه تاپیک هایش میاد بالا چت با زنعموم ...

😂😂😂جواب دندان شکن به شوهرخواهر+اسکرین شات

من عکس خودمم گذاستم😶ولی بعدش پاک کردن

وای نذاری دیگه

یه خانومی میگفت گذاشته تازه پاکشم کرده بود ولی تو گوگل عکسش بالا میومد میگفت نکنه عکسمو بذارن تواین کانالهای صیغه یابی و این چیزا آبروم  بره 

ملکا هستم 💚  
بهترین کار همینه 

شمام پشت کنکوری هستین

بله اتفاقا منم گاهی سایت خبرهای روزو میبینم  نی نی سایت چه تاپیک هایش میاد بالا چت با زنعموم ...

حالا فکر کن همون جاری بیاد ببینه چیه قضیه بعد بگه وا اینکه منم وبعد تامام 💔😂

ملکا هستم 💚