2777
2789

اره منم اگزما دارم ولی پر بدنم هس

برای من دایره مانند قرمز خارش داره  برای توام؟

توام گرمی میخوری بدتر میشی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره منم اگزما دارم ولی پر بدنم هس برای من دایره مانند قرمز خارش داره  برای توام؟ توام گرمی می ...

اره براب منم دایره دایره است از دور دماغم شروع میشه کل صورتمو میگیره

بتامتازون بود فکنم پماده ک میزنم یکی دوبار بزنم میبره همشو ولی فرداش دوباره برمیگرده با اینکه خیلیا با این پماد خوب شدن ولی من نمیشم الان تویه تاپیکه یه خانومه نوشته بود بخاطره خشکی کبد عه

اره براب منم دایره دایره است از دور دماغم شروع میشه کل صورتمو میگیره بتامتازون بود فکنم پماده ک میز ...

وای خدا عین من ، واسه من اول دماغ بود  چند ماهی میمونه  بعد میره سمت سرت  ، توی پیشونیت  نزدیک ابروهات  

من چندتا کرم مصرف کردم میخاهی بدم بت  هشت ساله درگیرشم  ولی باز خوب نشدع ولی جلوشو میگیرم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وای خدا عین من ، واسه من اول دماغ بود  چند ماهی میمونه  بعد میره سمت سرت  ، توی پیشون ...

اسم کرم هاتو میگی

یعنی واقعا درمان قطعی نداره:)؟؟؟یعنی تا آخر عمرم قیافم شبیه عجوزه ها میمونه وای

برای من چون صورته خیلی بده

انگار درمانم نداره درکت میکنم  من تازه رعایت میکنم خشک و پوسته پوسته اس همیشه دستم بعضی وقتااونقدر زخم میشه دوست دارم بمیرم  ولی قطعا صورت سختره حتما دکتر خوب برو آزمایشم انجام بده شایدم به کبد ربط داشته باشه

وای خدا عین من ، واسه من اول دماغ بود  چند ماهی میمونه  بعد میره سمت سرت  ، توی پیشون ...

یبار یه دکتر که رفتم بهش گفتم از این چرک خشک ها نده فایده نداره گف پس یه نوع بیماریه اسمشو یادم نیست باید یکوچولو صورتمو چیز کنه خونشو بکشه بیرون بنظرت برم نتیجه میگیرم

اگزما اونجور که من اطلاع دارم از گرمی زیاد مزاجت وخشکی زیاد کبدت میاد میشه با طب سنتی به راحتی درمان کرد کبد اصلاح بشه اگزما هم درست میشه خواهر بنده تلگرام یه مشاور طب سنتی پیداکردن باهمکاری اون اگزمای دست وروی پاش کامل برطرف شد

اگزما اونجور که من اطلاع دارم از گرمی زیاد مزاجت وخشکی زیاد کبدت میاد میشه با طب سنتی به راحتی درمان ...

باید چه آزمایشی بدم ک مشکل کبدمو بفهمم

و اینکه جدی درمان شد یا تبلیغه

باید چه آزمایشی بدم ک مشکل کبدمو بفهمم و اینکه جدی درمان شد یا تبلیغه

والا یکمی زمان بر بود طول درمانش ولی درما شد چراتبلیغ عزیزم؟ مشکلتون گفتین منم گفتم شاید کمکی کرده باشم  برای مشخص کردن چربی کبد باید سونوگرافی داد ولی برای مشخص کردن اینکه کبدت خشکه .گرمه یا سرده خودشون یه فرم مشاوره میدن بهتون وتایم تماس هم میدن برای تشخیص مشکل