2777
2789
عنوان

اگه فقد ۲۴ ساعت وقت داشتییی؟؟☠😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 247 پست
از خوشحالی میمردم

اهه چرا لنتییی😂😂

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

نماز و قرآن میخونم توبه میکنم .

با مامانم آشتی میکنم. به همه اونایی که دوستشون دارم پیام میدم خیلی دوستون دارم. حلالیت  میگیرم .

همسرم یه دل سیر نگاش میکنم میرم بغلش🥲😂

کاش میشد واقعا 

من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نماز و قرآن میخونم توبه میکنم . با مامانم آشتی میکنم. به همه اونایی که دوستشون دارم پیام میدم خیلی ...

الان همه این کارا رو بکن 

جدی میگم 

🥺

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

هر چی داشتم طلا اینا می‌بخشیدم به داداشم پولنقد هر چی داشتم میدادم میگفتم برام ی مراسم جمع و جور بگیرین ی روزه تمام کنید و ی آرایشگاه میرفتم حسابی همه لاین ها جز ناخن میرفتم و لباس شیک میپوشیدم در انتظار میشستم 

😊😊
والا این چه زندگی گوهیه 

حققق🤕😂

همه کسایی که دوسشون دارم میدیدم و باهاشون حرف میزدم

سعی میکردم به همشون حداقل یه حرف قشنگ و ماندگار بزنم و بغلشون کنم🥰

وصیت نامه مینوشتم و یه نامه میذاشتم برای هرکودوم از اعضای خانوادم

اتاقمو مرتب میکردم🤣🤣

تموم موجودی کارتمو به موسسه ای کمک میکردم

زیارت عاشورا میخوندم و چند رکعت نماز برای امرزشم

روضه امام حسین گوش میدادم

استغفار و استغفار و استغفار💔

و مهم تر از همش پاکسازی لپ تاپ و گوشی🤣🤣🤣

حموم میرفتم و بعدش رو تختم میخوابیدم برای اخرین بار

مگه میشه خدا اشکاتو ببینه و جاش بوسه نکاره؟ ✨️🌈
هر چی داشتم طلا اینا می‌بخشیدم به داداشم پولنقد هر چی داشتم میدادم میگفتم برام ی مراسم جمع و جور بگی ...

چقدر فیلم هندی 🤕😂

من فقد میرم خوش گذرونی م..یریدم بع هرچی پول داشتم 😂😂

کارای مثبت ۱۸ رو که گذاشتم واسه بعد عروسی الان انجام میدادم

والا آخر عمرمی ادم بده پی جی‌.ندا بازی 😂😂😂

کلی غذا و خوراکی های مورد علاقه مو میخوردم.چندنفر و میکشتم.یه دوش و ارایش موردعلاقم.بهترین لباسامو میپوشیدم.میرفتم شمال لب ساحل میمردم😬

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ی قهوه میریختم میرفتم رو مبل لم میدادم کتاب رمانمو برمیداشتم میخوندم دربالکنم باز میزاشتم ک باد خنک ...

🥺عزیزم فقد رمان غمگین نخون 😂