2777
2789
عنوان

اگه فقد ۲۴ ساعت وقت داشتییی؟؟☠😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 247 پست

یه موتور از اون خفناش کرایه میکردم میزدم به دل خیابون باد بزنه به موهام 

بعد هم میرفتم باشگاه سوار کاری یه اسبم کرایه میکردم سوار میشدم  بعد هم در آغوش مامانم ....

میترسم بمیرم اون چیزایی که گفتم تجربه نکنم 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

زنگ میزدم به فامیل فحش میدادم همه عیب هاشون و کمبودهاشون عقده هاشون می کوبیدم تو کله شون بهشون می گفتم چقدر بدبخت و بیکارن 

اشغال مینداختم تو خونه هاشون

موهاشون رو میکشیدم با چوب میزدمشووووون

بعد آخر همه میرفتم یه پیتزایی چیزی خودمو مهمون میکردم منتظر می شستم تا اجرائیل بیاد 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میرفتم پیش نامزدم وکل این۲۴ساعتونگاش میکردم

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه

خونه و زندگیمو جمع و جور میکردم که فردا، خونم پر از آدم های فضول میشه

به بچه های عزیزتر از جانم ویس میذاشتم

به همسرم وصیت هامو میکردم

به دیدار پدر و مادرم میرفتم

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
یه موتور از اون خفناش کرایه میکردم میزدم به دل خیابون باد بزنه به موهام  بعد هم میرفتم باشگاه ...

خدانکنه عزیزم ولی تجریه کن به دلت نمونه ❤

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

میرفتم اون آدمی که چندسال پیش بهم خواست تعرض کنه و در رفتم  وو بخاطر زنش چیزی نگفتم رو تا بیخ ختنه میکردم و بعد خیالم راحت میشد که دیگه به هیچ دختر وزنی ازار نمیرسونه

واقعی بودن شجاعت میخواد
@فوضولتونم     @قلب_صورتی12     بقیه دو تگ کنید خودتونم بگین

ی شب عالی کنار کسی که دوسش دارم رو توی خیابونای پاریس میگذروندم و ت بغلش میمردم 

هر بژی کورد 🤝🏻✨خویشگم تا ژیم دوسد درم 🫂♥️🥺           مرسی بابت اینک هروقت خاستم نبودی 🤍🦎 مرسی بابت اینک هروقت خاستی بودم🤍🦎 به قولِ بوکوفسکی، ببین! هیچکس قرار نیست از نبودنِت بمیره؛ شاید فقط چند ساعتی دیرتر بخوابه...نه ؟

یه دفتر برمیداشتم برای دخترم وپسرم مینوشتم

بعدشم با شوهرم درمورد همه چی حرف میزدم..به مادروپدروخواهرام وبرادرم میکفتم برای ناراحت نباشید

مراقب بچه هام باشید

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

چرا کجاش هندی ؟؟

😂اخه فک کن آخر عمری بریم چیتان پینان کنیم

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤