2777
2789
عنوان

بیاین یکم درد و دل کنیم 💔🙂

243 بازدید | 33 پست

هر درپی دارید که جایی نمی تونید بگین این جا بگین ...

خودم دمه عیده همه درحال خرید کردن اما من بخاطر مشکلات مالی همیشگی خانواده نمیتونم چیزی بخرم حتی یک جوراب هم نخریدم خیلی خیلی ناراحتم تو این دنیایی که آدم حتی نتونه عیده هم چیزی بخره واقعا چطور امید داشته باشم ؟ ۲۱ سالمه کار پیدا نمیکنم از خودم بدم میاد 💔 پدرم معتاده 💔 این مثل من کسی بدبخت هست واقعا ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم(: میگذره عزیزدلم بلاخره یه روز خوب میاد دیگ ، شاید من اون روز نبودم ولی اگر ت بودی بلند بلند بخند جای همه کسایی که رفتن و زندگی نکردن

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

منم نزدیک عیده میشه سال سوم که بچه هامو ندیدم 

هر روز مثل جنازه پا میشم بی انگیزه خسته گرسنه چشم میکشم ساعت ۷ عصر شه که باز قرص بخورم و بخوابم 

یه زندگی پاشیده که درست نمیشه 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
کجایی هستی😁

من گیلانیم ولی این ب زبون گیلانی نیست😂 خوابگاه مازندرانم ی دوست مشهدی دارم اینطوری میگه نمی‌دونم مشهدیا اینطوری میگن یا مازندرانی ها یا یجا دیگه گفتن اونم یادگرفته😂🤷🏻‍♀️

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

پنج ساله افسردم. سابقه خودکشی و خودزنی دارم.   همین دیروز از ایسیو اومدم   تا عصبی میشم قصد جونمو میکنم.  مامانم از فشار عصبی ک بهش وارد شده بشدت مریضه و من پشیمون   دست خودم نیس پیش خدا دعا میکنم یا درمانم کن یا بکش ک مادرم زجر نکشه💔

کاش یه روز خوب بیاد🙂
منم نزدیک عیده میشه سال سوم که بچه هامو ندیدم  هر روز مثل جنازه پا میشم بی انگیزه خسته گرسنه چ ...

عزیزم چرا بچه هات کجان؟؟؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣