2777
2789
عنوان

بیاین ببینید این زنه چی بهم گفت نکبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مادرشوهرت گفتی دیوونه الان دیگه اصلا نباید ناراحت باشی

درسته در جواب حرف اون بوده ولی درصد خیلی خیلی کمی پیدا میشن که بتونن همون توهینی که مادرشوهر بهشون کرده رو دوباره به خودش بگن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

افریییییییییین خوب گفتی باریکلا

منم همین مشکلو با مادرشوهرم و جاریم دارم اقاااااا من نمیخام چای بخورم مگه زورههههه 

جاریم خونه مادرشوهرم چندبار گفت چای بخور گفتم نمیخورم زیاد دوست ندارم چای یه دونه خوردم

گفت نمیخوری به درک😐😑😑 واقعا نمیفهمم چشونه اینا 

مادرشوهرم میدید شوهرم بیشتر از دوتا چای نمیخوره میگفت زنت اینکارو باهات کرده توام چای نمیخوری 

گفتم مگه چای چه خاصیتی داره اخه؟؟؟!! برا معده که ضرر داره

چقد اسکولن بعضیا😒

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮

من اینجوری جواب مادرشوهرم بدم شوهرم دیگه تو روم نگا نمیکنه،همون اوایل ازدواج مادرشوهرم یه شوخی باهام کرد باهاش سرد شدم ،اونم فهمید و از اون موقع دیگه یه حالت محترمانه و رسمی داریم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

زیاد سخت نگیر فقط خودت اذیت میشی

اونم با منظور نگفته، چون خودش عاشق چاییه مثلا گفته چایی به این خوبی تو‌مگه دیوونه ای نمیخوری،مثل وقتی به دوستت یا با کسی که باهاش صمیمی هستی حرف میزنی

بی منظور بهش نگاه کن

با ابله بحث نمیکنم