2777
2789

آنلاین هم می تونید یاد بگیرید 

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که چند تا سبک هست باید اونی که با روحیات شما سازگاره یاد بگیرید

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم

انلاین یاد گرفتم

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا؟اگه سایتی جایی داره بهم معرفی کنین؟

vstplus.org

هزینش ۱۵۵ دلار

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
از کجا یاد بگیرم؟سایتی جایی میشناسین؟

مهمترین سبک های تحلیل تکنیکال به دو بخش تقسیم میشه تقریبا کلاسیک و مدرن که اینا هم زیر شاخه دارن حدود ۳ الی یک سال طول میکشه یادگیریش

تو گوگل سرچ کنید آموزش تحلیل تکنیکال 

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
از کجا یاد بگیرم؟سایتی جایی میشناسین؟

سلام تو جستجوی تلگرامت بزن نقشه راه ترید و تحلیل 

یه کانال میاد بالا هم داره سیگنالای قوی میده هم پرایس آلبروکس رو آموزش میده 

یروز درمیون هم داره گوگل میت با دانشجوهاش کنفرانس آنلاین میذاره که تو سطح تلگرام ندیدم کسی رایگان همچین کاری بکنه

اینم لینکشه   t.me/RoadMapTradee

مهمترین سبک های تحلیل تکنیکال به دو بخش تقسیم میشه تقریبا کلاسیک و مدرن که اینا هم زیر شاخه دارن حدو ...

سلام تو جستجوی تلگرامت بزن نقشه راه ترید و تحلیل 

یه کانال میاد بالا هم داره سیگنالای قوی میده هم پرایس آلبروکس رو آموزش میده 

یروز درمیون هم داره گوگل میت با دانشجوهاش کنفرانس آنلاین میذاره که تو سطح تلگرام ندیدم کسی رایگان همچین کاری بکنه

اینم لینکشه   t.me/RoadMapTradee

من یکی میشناسم که با کمترین هذینه میتونه یادت بده اونم ده روزه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤