2777
2789

به نظر من رابطه های این روزا همه وقت تلف کردنه همه عشقا هیجانه برا سرگرمیه واقعا دیگه کسی نیست که پای عشقشون بمونن حرفشونو ثابت کنن همو واقعا بخوان 🥲🤷

من با خودم تصمیم گرفتم که به هیچ وجه تا زمانی که یه نفر واقعا عشقشو بهم نشون بده و منم دوستش داشته باشم تو رابطه نرم

واقعا هم فقط وقت و هزینه و اعصاب ادمه که میره هیچی نداره این رابطه ها (از منی که تجربه زیاد داشتمو و یه مدت خیلی در تلاش بودم تا یه کیس خوب پیدا کنم کردمو دیدم ادم نیستن و ارزش من خیلی بیشتر از ایناس بشنوید)! 😌😌😌

نمیدونم شاید پیر شدم🥲🌝 به هیچکس نمیتونم اعتماد کنم حرفای قشنگه سطحیو باور کنم دیگه!!!

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتت تلف میشه بعد یه مدت خودت خسته میشی تنهاییو خیلی بهتر ترجیح میدی

يه سوال توكلا چيكار ميكني كه همه چيزو وقت تلف كردن ميدوني؟

تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌

معلومه اکثرا برای سرگرمی و معاشرته، البته نتیجه ش بستگی به دوطرفم داره 😉

حالا نیست بقیه دارن اتم میشکافن 😆😆

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
يه سوال توكلا چيكار ميكني كه همه چيزو وقت تلف كردن ميدوني؟

درس میخونم به خودم میرسم و فکر زندگی اینده خودمم تا بخوام اعصابمو بزارم برا ادمای بیخود که موندگار نیستن ... من خودم همه جورشو امتحان کردم تا فهمیدم تنهایی خیلییییییی بهتره خیلی 🌝 

درس میخونم به خودم میرسم و فکر زندگی اینده خودمم تا بخوام اعصابمو بزارم برا ادمای بیخود که موندگار ن ...

منم همه اينكارايي كه توميكنيو ميكنم ولي دوست و رفيق ندارم رابطه هام جاي تفريح بادوستا يا وقت گذروندون باهاشونو پر ميكنه تازه پولامم سيو ميشه چون همه چيو اونا حساب ميكنن🤣

منم همه اينكارايي كه توميكنيو ميكنم ولي دوست و رفيق ندارم رابطه هام جاي تفريح بادوستا يا وقت گذروندو ...

رابطه اینقد الکی نیست مطمئنم اوناعم یه سری خواسته ها دارن یه سری حرفا پیش میاد ... منم اینجوری بودم ولی خسته شدم با دوستامم بیرون نمیرم زیاد دانشگاه برم بیام خونه موندنو کتاب خوندنو چایی خوردن تو حیاطو ...اینارو بیشتر ترجیح میدم شایدم افسرده شدم نمیدونم🥲

رابطه اینقد الکی نیست مطمئنم اوناعم یه سری خواسته ها دارن یه سری حرفا پیش میاد ... منم اینجوری بودم ...

تا بخاد به خاسته هاشون برسه من استفاده هامو كردم دكمشونو زدم 

اره دركت ميكنم منكه اصلااا حوصله دختررارو ندارم ديگه بدتر حالم بدميشه ولي اينجوري نمون زياد خوب نيست