2777
2789
عنوان

زندگی بعد خیانت

282 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. من تصمیم گرفتم جدا بشم چیزایی از شوهرم دیدم که باعث شد فکر کنم خیانت کرده و ولی به خاطر بچه م برگشتم. حالا اون خیلی مهربان شده ولی این شک لعنتی اذیتم میکنه و دوستش ندارم؟؟؟؟!!!!! طبیعیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال باش، اگه واقعا خیانت کنه دوباره لو میره و قطعا بازم متوجه میشی، اما تو این مدت سعی کن زیاد براش وقت بزاری و حرف بزنی ، متوجه بشی چه چیزایی داره اذیتش میکنه یا چه نیاز و خواسته ای از تو داره

با تنفر؟!!!! 

تنفر تو یه احساس از روی شک هست، تازه خدا میدونه شک تو درست بوده یا غلط، شایدم اشتباه کرده ، شاید یکی دیگه اومده زندگیتو خراب کنه هزار شاید دیگه... میخوای وا بدی ؟ به خوبی هاش به محبتی که قبل این ماجرا بهت داشته فکر کن اما قراره از این به بعد بیشتر حواست به زندگی و همسرت باشه 

تنفر تو یه احساس از روی شک هست، تازه خدا میدونه شک تو درست بوده یا غلط، شایدم اشتباه کرده ، شاید یکی ...

محبت نداشت. 6 سال رابطه را تعطیل کرد.  شد سالی دوبار. کلی کتک خوردم. من توی خونه م کاندوم پیدا کردم... و.... 

محبت نداشت. 6 سال رابطه را تعطیل کرد.  شد سالی دوبار. کلی کتک خوردم. من توی خونه م کاندوم پیدا ...

چرا بچه آوردی پس؟

جدا بشی پشتوانه داری؟

بچه رو بهت میده؟

به آینده ی بچت فکر کن که اگر جدا بشی میتونه خوب زنگی کنه یا اذیت قراره بشه؟

در نهایت اگه خواستی بمونی برو مشاوره ی خوب، نه هر مشاوری ها. یه مشاور خوب که بتونی خودت و بچه ت راحت تر و آسوده تر زندگی کنین کنار این شخص