2777
2789

اول اینکه جدا ازونایی که واقعا ظریف پسندن شاید یکی دوس داره دستشو پر طلا کنه اینکه بعضیا ندارن یا ظریف پسندن به قول خودشون دلیل براین نیس که بقیه طلا نندازن والا 

منم النگو دارم تو مراسمات یامهمونی مهم میندازم یجورایی هس خفگی بهم دس میده داعم دسم باشه

ولی هیچوقت خز و دمده نمیدونم 

بعضبا دوس دارن سلیقه شونو تحمیل کنن 😒

ولی واقعاً خز شده و زشته طرف دوتا دستشو تا آرنج طلا ریخته😐

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی هرچی مخالف عقیده اش باشه خزه  و بد و زشت و نامناسب😁😁😁

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

و البته بعضی هام عقده هاشونو تحمیل میکنن

بلانسبت

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

هرکسی سلیقه ای داره

خودم فقط دوس دارم طلا بخرم اما استفاده نکنم

چهار روز النگو دستم بود داشتم خفه میشدم دراوردم همه رو کج و کوله کردم از چش افتاد😂😂

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

بعضیا سلیقشون خیلی جالب نیست

وگرنه خز نیست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب چون مد الان اینجوریه زمان قدیم طلا کت و کلفت مد بود اینام دارن نظری طبق مد میدن شما میخوای پیروی کن میخوای نه زمان قدیمم چون طلا نداشتن مد نبود بعضیا مسخره میکردن کسایی که طلا ندارنو 

نه واقعا خزه خداییش مگر بعض مدل های خاص و اسپرت 

اونم در حد یه انگشتری، دستبندی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
ولی واقعاً خز شده و زشته طرف دوتا دستشو تا آرنج طلا ریخته😐

خب نندازن من هرکیو دیدم دستش پره طلاس اونوقت واسه اینکه بعضیا ظریف دوس میندازن بگیم اره ظریف انداختن خزه😐