اول باید گندم رو تمیز کنی بشوری و یشب خیس کنی
فرداش داخل سینی دستمال تمیز پارچه پهن کن گندما رو یکنواخت پخش کن روش هم دستمال بکش و با اب پاش خیس کن
اصلا نزار خشک بشه جوری هم اب نده که کف سینی ها اب جمع شه
جای خنک نگه دار که کپک نزنه
بعد تقریبا سه روز ریشه زدن و یه کوچولو جوونه که سفید رنگه اصلا نباید بزاری سبز شه تلخ میشه
گندم ها رو بریز چرخ گوشت یا خرد کن یا هر چی داری من با گوشت کوب له میکنم
فقط عصاره یا همون ابشو لازم داری بعد له شدن کامل بزار لای پارچه نخی بچلون تا شیرش در بیاد هی اب بریز و بچلون تا کامل عصارشو بگیری
برای یک کیلو گندم من6لیوان ارد قاتی میکنم هم میزنم اگه ابش کم بود اب اضافه کن
بزار رو گاز هم بزن اول بریده بریده میشه بعد که قندش شکست باز رقیق میشه
انقدر رو گاز باید هم بزنی تا سفت و طلایی شه
من یه چند ساعت هم میزارم دم