2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید گندم رو تمیز کنی بشوری و یشب خیس کنی 

فرداش داخل سینی دستمال تمیز پارچه پهن کن گندما رو یکنواخت پخش کن روش هم دستمال بکش و با اب پاش خیس کن 

اصلا نزار خشک بشه جوری هم اب نده که کف سینی ها اب جمع شه 

جای خنک نگه دار که کپک نزنه

بعد تقریبا سه روز ریشه زدن و یه کوچولو جوونه که سفید رنگه اصلا نباید بزاری سبز شه تلخ میشه 

گندم ها رو بریز چرخ گوشت یا خرد کن یا هر چی داری من با گوشت کوب له میکنم 

فقط عصاره یا همون ابشو لازم داری بعد له شدن کامل بزار لای پارچه نخی بچلون تا شیرش در بیاد هی اب بریز و بچلون تا کامل عصارشو بگیری 

برای یک کیلو گندم من6لیوان ارد قاتی میکنم هم میزنم اگه ابش کم بود اب اضافه کن 

بزار رو گاز هم بزن  اول بریده بریده میشه بعد که قندش شکست باز رقیق میشه 

انقدر رو گاز باید هم بزنی تا سفت و طلایی شه 

من یه چند ساعت هم میزارم دم

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
عزیزم با پودر جوانه گندم  اماده خوب میشه

من با گندم میپزم فکر نکنم فرق کنه 

مهم قنده موجود تو جوانس

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"