2777
2789
مطمعن باش من خیلی خیلی دیدم باور نمیکنی جوری خدا پازل رو چید بعد چندسال دقیقا همون جوری براش اتفاق ا ...

مال من بدتر این خانوم بوده ، هنوز هم احساس شاخ بودن میکنه و هیچیش هم نشد تقریبا یک ساله 

میگم خوب تقاص هم بده دل من خوب نمیشه 

نمیدونم واقعا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخراج بش بعدش تو دلت خوب میشه ؟ مطعنم نمیشه  تقاص پس بدن هم الکیه منم طرف هرچی تقاص پس بده ...

دقیقا من اخراجم شد فقط ی روز خوشحال بودم دیگه یاد بقیه کارهایی که باهام کردن یادم نمیره مثلا رفتن لباسام پس بدن من چمدون داشتم لباسای کهنه و به درد نخوری که من نمیپوشیدم انداخته بودن تو کیسه زباله پس فرستادا بودن پول پس انداز داشتم هدیه های عروسیم حتی وسبله ارایشی که مادرم برام خریده بود ساعت مچبم هیچ کدوم پس ندادن

اینکه به اندازه یک مثقال خوبی و بدی کنی، نتیجه شو میبینی ، دقیقا ریشه قرآنی داره ولی طبیعت و کهکشانها و یونیورس ، به امر خدا ، خودش انتقام میگیره ، بدون هیچ شکی ! اگر آدم‌خیلی بدی نباشی تو همین دنیا ،طبیعت  ،مجازاتت میکنه ولی یکعده مخصوصا مال مردم خورها و مال یتیم خورها ، هم این دنیا و هم اون دنیا مجازات میشن ! 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
همیشه برام جای سوال بوده که چرا خانواده شوهر اینقدرباعروس بدن آخه چرا....خانواده عروس همیشه خوبن هام ...

من مادرشوهرم اولا خوب بود ولی هر موقع دعوامون میشد میومد دخالت میکرد یا میگفت حالا کتکم بخوری چی میشه زنهای قدیمم کتک میخوردن یا سر اینکه کار ندارم هی میگفت. این دفعه اخر با شوهرم دعوام شد فک کنم فالگوش وایسادا بود میگفت حرفاتو شنیدم به ما توهین کردی خودش اینقدرررر منو فحش داد نزدیک ی ساعت بعد ی ماهم با پسرش نقشه کشید بیرونم کرد الانم هر جا میره میگه خودشون تفاهم نداشتن من خوب بودم واقعا نمیدونم چقدر قاضی زمان میده من از این بلاها که سرم اومده بگم

من مادرشوهرم اولا خوب بود ولی هر موقع دعوامون میشد میومد دخالت میکرد یا میگفت حالا کتکم بخوری چی میش ...

واقعا خیلی ناراحت شدم تو ام مثل من زخم خورده ای تعجب نمیکنم اینچیزا میگی چون منم کشیدم .

واست دعا میکنم حال دلت خوب بشه ... 

هرچی هست خیر بشه برات ...

من مادرشوهرم اولا خوب بود ولی هر موقع دعوامون میشد میومد دخالت میکرد یا میگفت حالا کتکم بخوری چی میش ...

وای چه بی فرهنگ........چه عقاید مسخره ای...میگن پس دخترهاتم کتک بخورن که چیزی نمیشع اینا کی هستن انسان اند واقعا.......من اگه یه روزمادرشوهربشم مثل آدم رفتارمیکنم نه مثل یه آدم عقب مونده عهدقجری........

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
دقیقا من اخراجم شد فقط ی روز خوشحال بودم دیگه یاد بقیه کارهایی که باهام کردن یادم نمیره مثلا رفتن لب ...

میرفتی پس میگرفتی چه آشغال انداینا

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
واقعا خیلی ناراحت شدم تو ام مثل من زخم خورده ای تعجب نمیکنم اینچیزا میگی چون منم کشیدم . واست دعا م ...

ممنون عزیزم انشالله خدا به همه مون آرامش بده. جالبه دادخواست طلاق دادن خودشون از این خانواده های خسیس و نون نخورند پدره میگه من ی ریال پول نمیدم خودش بره طلاقش بده پسره هم از کار بیکار شده تازه پدر شوهرم هی به همه میگه حالا طلاق به قسمته مردم ۷ سالع دادگاه میرن اخرش طلاق نمیگیرن میرن دنبال خونه زندگیشون میخوان اینقد دادگاه برم  تا هیجی هیچی طلاقم بدن

وای چه بی فرهنگ........چه عقاید مسخره ای...میگن پس دخترهاتم کتک بخورن که چیزی نمیشع اینا کی هستن انس ...

دقبقا خودش ی دخترش شوهر داده بود همون دختره برا من ی هفریته بود اینقد لد و بیراه ک نیش و کنایه میزد در حاایکه شوهر خودش بدون احازه زنه آب هم نمیخورد شهرستان بودن هر موقع برمیگشتن مرده نمیرفت به پدر مادر خودش سر بزنه اول میومد به پدر مادر زنش سر میرد بعد دو روز تازه میرفت خونه پدر خودش

دقبقا خودش ی دخترش شوهر داده بود همون دختره برا من ی هفریته بود اینقد لد و بیراه ک نیش و کنایه میزد ...

چه مردبدبختی.....ولی من هیچ وقت هیچ وقت اینایی که تیکه میندازن وراحت نمی‌ذارم جوابشون ومیدم تاحساب کاردستشون بیاد اون اوایل اینجوری بودن الان فهمیدن باکی طرفن دیگه جرات نمیکنن حرف زیادی بزنن....دلم خنک میشه حال اینجورآدمارومیگیرم.....

چه مردبدبختی.....ولی من هیچ وقت هیچ وقت اینایی که تیکه میندازن وراحت نمی‌ذارم جوابشون ومیدم تاحساب ک ...

من هیچی نمیگفتم پیش شوهرمم گله  بلند میشد کتکم میزد. تا سه ماه دیگه دادگاهمونه من مث دیونه ها  بخدا اصلا نمیتونم باور کنم همسرم این کارو باهام کرده. بخدا خسبس بود بد  دست بزن داشت شدید.‌ من همه اش گوشه خونه بدون تفریح فقط موقع دعوا یا ی چیزی برا خونه میخواستم نمیخرید غر میزدم دیگه مشکلی نداشتم پشت حرف نادرش دراومد این بلا سرم اورد. بخدا موندم چی بگم پیش قاضی بهم حق بده چی سرم اومده هر شب خودم جلو ایینه میبینم انگار دارم تو دادگاه از درد هام میگم

ممنون عزیزم انشالله خدا به همه مون آرامش بده. جالبه دادخواست طلاق دادن خودشون از این خانواده های خسی ...

چیزی هم بهت میرسه مهر و اینها یا نه ؟ 

مرتیکه شوهر خرت دلیل طلاقش رو بهت نگفت ؟ 

من هیچی نمیگفتم پیش شوهرمم گله  بلند میشد کتکم میزد. تا سه ماه دیگه دادگاهمونه من مث دیونه ها & ...

اخی عزیزم میفهمم بعد هم هی داری با خودت و ادم فرضی که قاضی باشه حتما حرف میزنی نه ؟

بذار راحت بشی طلاق بگیری رو پا خودت وایسا برو مغازه کارکن  پول دربیار بهتره تا این اشغال 

چیزی هم بهت میرسه مهر و اینها یا نه ؟  مرتیکه شوهر خرت دلیل طلاقش رو بهت نگفت ؟

من مهریم به زور ۲۰۰ میلبون بشه. شوهر من وابسته حرف مادرشه. مادره چون التماسش نکردم با اینکه اون به من فحش داد عقده اینو داشت که دست و پاش ببوسم من اینکارو نکردم بعد شوهرم برای سر دادن منو اورد خونه پدرم بهانه اای بنی اسراییلی که ما دعوا زیاد میکنیم دعواهای که مال ی ماه پیش ی سال پیش بود همه جمع کرده بود تحویل داداشم داد. ولی از حرف خواهر شوهرم فهمیدم کار مادرشه چون قبل اینم من بیام خونه پدرم مادرشوهرم بین قوم و فامیل پخش کرده بود که عروسمون بیرون کردیم در حالیکه من با شوهرم رفته بودم پیاده روی

الانم هر جا میره میگه کار من نیست من باهاش خوب بودم پسره نمیخواد.‌