2777
2789
کاش واسمون تعریف کنی

کارای کوچیک عزیزم

کافیه به ناحق باشه

مثلا به بچه یکی گفتم بی ادب 

بعد بچه خودم یه جا دیگه از خودش یه بی ادبی در کرده که ابروم بره

از همین چیزای کوچیک

مثلا یادمه مجردی از مامانم سر یه چیزایی شکایت میکردم میگفتم اعصاب نداری فلانی

الان خودم مث اون شدم و کامل میفهمم

خیلی ازین اتفاقات

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله هم اینجا میبینی هم اون دنیا دیر و زود داره سوخت و سوز نداره، ولی بنظرم و نوعش شدت و زمانش بستگی ...

من همسرم بخاطر لج و کینه ای که مادرش باهام داشت تازه مادرش کلی فحشم داد خودشم سر ی دعوتی میخواستم خانوادم بعد ی سال دعوت کنم  پام له و کبود کرد ی ماه گذاشت پام خوب بشه با دوستت دارم برات میمیرم منو اورد خونه پدرم دیگه دنبالم نیومد دو هفته بعدش هم دادخواست طلاق داد تنها اینو شنیدم خودش از کارش که خیلی بهش مینازید اخراج شده ولی باز کمه وسط اردیبهشت اولین جلسه دادگامونه. روزی هزار بار میمیرم که چرا من این بلا سرم اومد 

اره 😭 بعد عمری رفته بودم مهمونی درست از اولش ناراحتم کرد تا آخر تو خودم بودم 

برن گم شن من که ازخیلی هاحالم بهم میخوره ازآدمایی که کارشون گند زدن توحال یه نفره متنفرم😒

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اوووو تا دلت بخواد من دیدم ... یادمه یه خانمه همسایه ما بود ..این چقدر عروسا رو اذیت میکرد ...موهاش ...

خدا کنه منم برای مادرشوهرم که سر کینه ای که باهام داشت و کلی فحشم داد توهین کرد خدا کنه منم به چشم خودم ببینم یکی خودش یکی دختر بزرگش

شک نکنید چندین نمونه کارما رو تو زندگی اطرافیان و خودم دیدم

هم کارمای مثبت هم کارمای منفی

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
من همسرم بخاطر لج و کینه ای که مادرش باهام داشت تازه مادرش کلی فحشم داد خودشم سر ی دعوتی میخواستم خا ...

خب اخراج بش بعدش تو دلت خوب میشه ؟ مطعنم نمیشه

تقاص پس بدن هم الکیه منم طرف هرچی تقاص پس بده دل من دیگه خوب نمیشه . 

آره دیدم

سخت هم جواب داده

اما بعضی ها هم هستن که هنوز جواب کارهاشون ندیدن

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

بعضی از کارها آره بعضی هم نه، خودم به شخصه دوست ندارم کسی که بهم ظلم کرده تاوانش رو توی این دنیا بده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خدا کنه منم برای مادرشوهرم که سر کینه ای که باهام داشت و کلی فحشم داد توهین کرد خدا کنه منم به چشم خ ...

مطمعن باش من خیلی خیلی دیدم باور نمیکنی جوری خدا پازل رو چید بعد چندسال دقیقا همون جوری براش اتفاق افتاد چند مورد هم نه یه مورد ولی خودمم اگه اشتباهی کنم سریع تاوانشو پس میدم

من همسرم بخاطر لج و کینه ای که مادرش باهام داشت تازه مادرش کلی فحشم داد خودشم سر ی دعوتی میخواستم خا ...

ازاین بدتر هم سرش میاد اگه خدا بخواد خاک توسراینجورآدما که اینقدربی فرهنگ اند من بودم همچی میزدم توپاش که بدونه زدن چیه

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
اوووو تا دلت بخواد من دیدم ... یادمه یه خانمه همسایه ما بود ..این چقدر عروسا رو اذیت میکرد ...موهاش ...

کآش وقتی فلج شد کسی نبود بهش برسه ، این با همه بدی هاش شوهرش بوده جمعش کرده و بهش رسیده 

خدا کنه منم برای مادرشوهرم که سر کینه ای که باهام داشت و کلی فحشم داد توهین کرد خدا کنه منم به چشم خ ...

همیشه برام جای سوال بوده که چرا خانواده شوهر اینقدرباعروس بدن آخه چرا....خانواده عروس همیشه خوبن هامن دیدم.......مگه خودشون انتخاب نمیکنن آخه!!!