2777
2789

M11 t pro 

بین اینو a73 کدوم بهتره؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

سامسونگ خیلی بهتره 

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ خیلی بهتره 

شما این مدلو دارین؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شیائومی هیچ موقع نمیتونه از سامسونگ جلو بزنه ، اما خب در کل شیائومی ویژگیاش بیشترن ، من خودم بین سام و شیا مونده بودم بعد چون هی گوشی چک میکنن و سخت گیرن شیا خریدم ک دو فضا داره😂

سلام عزیزم اره من دارم فوق العاده س شک نکن در خریدش بهترین گوشی از نظر من منی که A71 داشتم اینم دارم ...

از نظر باتری و همه چی واقعا عالیه

ولی گفتن دوربین سلفیش نسبت به سامسونگ کمی ضعیف تره

همین دودلم کرده

سلام عزیزم اره من دارم فوق العاده س شک نکن در خریدش بهترین گوشی از نظر من منی که A71 داشتم اینم دارم ...

سامسونگ هم مدلای عالی و غولی داره ، منتها باید زیاد هزینه کرد ، توی رنج قیمت پایین شیائومی خرید بهتریه

شما این مدلو دارین؟

آره من 11t pro  دارم چون قبلا سامسونگ داشتم با شیائومی که مقایسه میکنم سامسونگ بهتره بخصوص کیفیت دوربینش

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️
شیائومی هیچ موقع نمیتونه از سامسونگ جلو بزنه ، اما خب در کل شیائومی ویژگیاش بیشترن ، من خودم بین سام ...

چرا این مدل از همه نظر از a73 خیلی جلوتره فقط دوربین سلفی کمی ضعیفتره

از گوشی فروشیا یا سایتا بپرس مقایسه هارو

از نظر باتری و همه چی واقعا عالیه ولی گفتن دوربین سلفیش نسبت به سامسونگ کمی ضعیف تره همین دودلم کر ...

نه بابا اونقدر فرق نمیکنه شیایومی بخر عاشقش میشی من وقتی شیایومی گرفتم کل خانوادمم سامسونگ هاشون فروختن رفتن سراغ شیایومی همونم راضیمم

آره من 11t pro  دارم چون قبلا سامسونگ داشتم با شیائومی که مقایسه میکنم سامسونگ بهتره بخصوص کیفی ...

عه😕منم دوربین خیلی برام مهمه

ولی باتریش میگن ۲۰ دقیقه صفر تا صد میشه همینه؟

سامسونگ یه ساعت طول میکشه ۱۰۰ شه

A53 که اینطوره

چرا این مدل از همه نظر از a73 خیلی جلوتره فقط دوربین سلفی کمی ضعیفتره از گوشی فروشیا یا سایتا بپرس ...

ببین با مثلا ۱۰ تومن نمیتونی ی گوشی عالی از سامسونگ بخری واسع همین میگن شیایومی بهتره ، ن ک کلا بهتر باشه ، توی رنج قیمت پایین شیا بهتره وگرنه در کل سامسونگ عالیه ، واسه سامسونگ خوب باید ۲۰ تا خرج کنی ، و مشخصه ک توی قیمتای پایین شیائومی بهتره چون قیمتای پایین میتونی ی گوشی خ معمولی سامسونگ بخری ، فهمیدی منظورمو؟

ببین با مثلا ۱۰ تومن نمیتونی ی گوشی عالی از سامسونگ بخری واسع همین میگن شیایومی بهتره ، ن ک کلا بهتر ...

بله متوجهم سامسونگ s22 ایناش عالیه واقعا که قیمت بالاس

من خودم گفتم تا حدود ۱۷ هزینه کنم اول نظرم a73 بود

بعد دودل شدم😕