حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
سلام عزیزم اره من دارم فوق العاده س شک نکن در خریدش بهترین گوشی از نظر من منی که A71 داشتم اینم دارم شیایومی معرکه س حرف ندارن تو نیم ساعت گوشیت از صفر تا صد پر میشه دوربین عالی بهترینه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
شیائومی هیچ موقع نمیتونه از سامسونگ جلو بزنه ، اما خب در کل شیائومی ویژگیاش بیشترن ، من خودم بین سام و شیا مونده بودم بعد چون هی گوشی چک میکنن و سخت گیرن شیا خریدم ک دو فضا داره😂
سلام عزیزم اره من دارم فوق العاده س شک نکن در خریدش بهترین گوشی از نظر من منی که A71 داشتم اینم دارم ...
از نظر باتری و همه چی واقعا عالیه
ولی گفتن دوربین سلفیش نسبت به سامسونگ کمی ضعیف تره
همین دودلم کرده
شیائومی هیچ موقع نمیتونه از سامسونگ جلو بزنه ، اما خب در کل شیائومی ویژگیاش بیشترن ، من خودم بین سام ...
چرا این مدل از همه نظر از a73 خیلی جلوتره فقط دوربین سلفی کمی ضعیفتره
از گوشی فروشیا یا سایتا بپرس مقایسه هارو
آره من 11t pro دارم چون قبلا سامسونگ داشتم با شیائومی که مقایسه میکنم سامسونگ بهتره بخصوص کیفی ...
عه😕منم دوربین خیلی برام مهمه
ولی باتریش میگن ۲۰ دقیقه صفر تا صد میشه همینه؟
سامسونگ یه ساعت طول میکشه ۱۰۰ شه
A53 که اینطوره
ببین با مثلا ۱۰ تومن نمیتونی ی گوشی عالی از سامسونگ بخری واسع همین میگن شیایومی بهتره ، ن ک کلا بهتر ...
بله متوجهم سامسونگ s22 ایناش عالیه واقعا که قیمت بالاس
من خودم گفتم تا حدود ۱۷ هزینه کنم اول نظرم a73 بود
بعد دودل شدم😕