2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا قبول کردم واقعا منی ک انقدر وابستم ب مامانم

راه چاره اییم نیس.همیشه غبطه میخورم ب جاریم.میره خونه مامانش صبح تاشب.حداقل یکیو داره که بخاطرش ازخونه بزنه بیرون

من ک دائم توخونم.افسردگی گرفتم

اندکی صبر...🤍🌱

خب توضیح بده سختیش چیه مثلا؟

تا بچه نداری که حوصله ت سر میره دلت می‌خواد آخرای هفته یکی و ببینی ک آشنا باشه برا کار برا همه چی

بچه هم ک میاد دیگ بابچه حوصلتون سر میره 

کمک میخوای 

نمی‌دونم حوصلم نمیشه توضیح بدم ولی سخته

نمیدونم چرا قبول کردم واقعا منی ک انقدر وابستم ب مامانم راه چاره اییم نیس.همیشه غبطه میخورم ب جاریم ...

ولی شرایط من یه خورده فرق میکنه. خاستگارمم اونجا غریبه و کسی رو نداره. اینجوری بهتره یا بدتر به نظرت؟

خب توضیح بده سختیش چیه مثلا؟

سختیش اینه کع یکی نیس وقتی خسته شدی مریض شدی بی حوصله شدی بری پیشش یکم حالت جابیاد.سختیش دلتنگیه

البته بعضیا مستقلنو میتونن ازپسش بربیان ولی من ک نمیتونم

اخه شهر غریبم نمیدونی کجابری چجوری بری.من ک دائم توخونم واقعا دیگه حالم خرابه.فقط هردوهفته میریم پیش خانوادع هامون

اندکی صبر...🤍🌱

سختیش اینه کع یکی نیس وقتی خسته شدی مریض شدی بی حوصله شدی بری پیشش یکم حالت جابیاد.سختیش دلتنگیه ال ...

دوهفته که خیلی خوبه. من اگه بخوام قبول کنم نهایتا سالی دوبار بتونیم خونواده امو ببینم!

ولی شرایط من یه خورده فرق میکنه. خاستگارمم اونجا غریبه و کسی رو نداره. اینجوری بهتره یا بدتر به نظرت ...

نمیدونم احساس میکنم بدتر باشه.من مادرشوهرمو بعضی فامیلاشون شهرخودمن.ولی برادروخاهرش اینجان.بازم یه دلگرمی هست برام

اندکی صبر...🤍🌱