2777
2789
عنوان

Esr بالا درآزمایش خون قبل عمل بینی

1931 بازدید | 31 پست

سلام دوستان کسی تجربه داره که توآزمایش قبل عملش esr یکم بالا باشه وعمل بینیش کنسل شده باشه؟

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤

ESRاز التهاب و عفونت ممکنه باشه. برو ازمایشanaبده اگ مشکلی نبود ی دوره کپسول عفونتی بهت بده خوب میشی 

راجب عملم خبر ندارم فک نکنم ربط داشته باش

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارسی صحبت کن اینی که گفتی فارسیش چی میشه تا بگیم😐

ESr سرعت رسوب گلبول های قرمز درخونه

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
سلام دوست عزیز من سابقه جراحی نداشتم ولی میدونم esr التهاب هست ..کروناگرفتی یا واکسن کووید زدی؟

نه تازگی هیچکدوم

ESRاز التهاب و عفونت ممکنه باشه. برو ازمایشanaبده اگ مشکلی نبود ی دوره کپسول عفونتی بهت بده خوب میشی ...

عفونت که میدونم هم عفونت زنان دارم هم یکم عفونت ادراری

ESr سرعت رسوب گلبول های قرمز درخونه

اها خوب از عفونت میتونه باشه قرص چرک خشک کن بخور کلا قبل عمل نیازه جا بخیه هاهم عفونت کنن جاش میمونه غذا چربم کمتر بخور چربی خون بالا باشه رسوب میکنه بعد ن عقب نمیندازن برا این من کم خونی شدید داشتم قرص داد سروقت رفتم

خب پس یه خاطر همونه،  ن ربطی نداره ک بخاد عملو عقب بندازه

آخه تو آزمایش های قبل عمله میترسم کنسل بشه

اها خوب از عفونت میتونه باشه قرص چرک خشک کن بخور کلا قبل عمل نیازه جا بخیه هاهم عفونت کنن جاش میمونه ...

اتفاقا رژیمم اصلا غذای چرب نمیخورم

ااا چه خوب خداکنه مال منم کنسل نشه

مرسی ازراهنماییت عزیزم

به تازگی هم نگرفته باشی ..حتی یکسال پیش هم واکسن زده باشی esr بالا میمونه 

آره دقیقا یکسال پیش زدم

وای همین فاکتورهم برا منم بالا بود بابد دقیقا چیکارکنم؟ دکتر خودش میگه؟عمل بینی کنسل میشه؟

نمیدونم منم دیشب فرستادم آزمایشارو واسه دکتر هنوز جواب نداده همش استرس دارم کنسل نشه